Psychopat Bejr prozrazuje zákulisní info o střetu s Le Sym během šestého turnaje Clash of the Stars

Že je vyhrocený spor mezi Alešem Bejrem a Tomášem Linh Le Sym skutečný, o tom není pochyb. Psychopat Bejr prozradil zákulisní info o tom, jak došlo během šestého turnaje ke střetu s promotérem Clash of the Stars.

Aleš Bejr vs. Tomáš Linh Le Sy Foto: Clash of the Stars

Bejr: V hale mě nikdo nečekal, Le Sy byl překvapený

Psychopat Aleš Bejr a promotér Clash of the Stars Tomáš Linh Le Sy mají mezi sebou nevyřízené účty. To viděli na vlastní oči fanoušci během šestého turnaje organizace, kdy se Bejr zničehonic objevil na scéně a bez skrupulí se do Le Syho pustil.

Neváhal promotéra organizace napadnout dokonce fyzicky, a kdo vyhrocenou hádku viděl, je mu jasné, že tenhle spor má opravdu pevné základy. Jak se ale Bejr na galavečer vůbec dostal a měl útok na promotéra v plánu, nebo šlo o spontánní akci?

„Měl jsem připraveno, že mu hodím ty šaty do ksichtu velice zákeřně. Chtěl jsem to hodit a dát mu nějakou ránu, abych ho vyprovokoval k tomu zápasu, aby se opravdu rozzuřil. Nikdo to nečekal. Myslíte si, že to bylo nahraný, že on by se nechal praštit loktem do ksichtu?“ pronesl Aleš Bejr v podcastu A-Cast.

„Ten loket může být likvidační, když ti dám loket vší silou a s rotací, víš, co to může způsobit? A on by si nechal dát loket? A tam bylo vidět, že on to nečekal,“ dodal nejnevyzpytatelnější aktér Clash of the Stars.

„To je taková finta, ještě když jsem dělal u městský u výjezdovky, tak to nás učili, že když už nevíš a máš něco po ruce, tak to hodíš někomu do obličeje a je tam ten moment překvapení. Ten člověk vždycky něco udělá, cokoli, ale nevidí na sekundu a v tom je ta tvoje výhoda,“ popsal Bejr svou tehdejší taktiku.

O tom, že střet nebyl nahraný, svědčí i to, že nikdo s Alešovou přítomností na turnaji podle všeho nepočítal. „Já si hodně dopředu koupil dva lístky,“ vysvětlil. „Já jsem normálně šel v tý kšiltovce, ukázal lístek a oni mě pustili. (...) Já si myslím, že ten člověk u tý brány nevěděl, kdo jsem,“ zauvažoval Bejr.

Jak Bejr vidí své šance proti Le Symu?

Přestože Aleš Bejr patří mezi zdánlivě nejbláznivější účastníky Clash of the Stars, překvapivě přiznal, že by proti bývalému profesionálnímu bojovníkovi, který zápasil v OKTAGONu, měl jen malou šanci.

„Já jsem měl přichystané pro něj šaty, že mu je dám, když prohraje. Což sice není velká šance, ale vždycky nějaká šance je, může se stát, že mu dám nějakej lucky punch, může se stát úraz, cokoli,“ zauvažoval Bejr nad svými šancemi v případném duelu s bývalým profesionálním zápasníkem Tomášem Le Sym.

sipka Čtěte také: Clash of the Stars 7: Bejr vs. Soukup – program, zápasy, kurzy, výsledky a livestream

„A co nikdo neví, že já bych si to rád dal bez těch rukavic, v malý kleci, jedná rána rozhoduje. (...) Malá klec, já bych se spravil ještě aspoň tak na metráček a jedna rána buď anebo. Samozřejmě tak můžu dopadnout já,“ připustil Aleš. Jestli a kdy se ale tohoto zápasu dočkáme, zatím neví ani on sám. Ještě předtím ho totiž již v sobotu 27. 1. čeká zápas s mediálním magnátem a moderátorem Jaromírem Soukupem.

Vsaďte si na Clash u Fortuny

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Diego Kotlár nakonec do zápasu nenastoupí

Obrovská ztráta pro turnaj Clash of the Stars 7! Sumo zápasník řeší vážné zdravotní problémy

Velkou nepříjemnost musí aktuálně řešit organizace Clash of the Stars. Sobotní turnaj přichází o jednu z hlavních tváří. Podrobnosti vám...

Jakub Jíra a Aleš Bejr

Speaker Jakub Jíra si to jen tak líbit nenechá. Má pro Psychopata Bejra jasný vzkaz

Při závěrečné tiskovce jsme byli svědky dalšího šíleného kousku Psychopata Bejra, kdy se vrhnul na speakera Jíru.☠️ Ten má pro něj jasný...

Zapojte se do soutěže s FightLive

SOUTĚŽ: Vyhrajte PPV na sobotní turnaj Clash of the Stars 7

Chystáte se sledovat očekávaný turnaj Clash of the Stars živě a nemáte PPV kód? Zkuste své štěstí v soutěžích na sociálních sítích...