Ondřej Novotný se znovu vrací ke kauze okolo Gábora Borárose

Promotér Ondřej Novotný se ve svém pravidelném vysílání MMA letem světem opět vyjádřil k sázkařské aféře okolo Gábora Borárose. Jak celou věc vnímá?

Promotér a moderátor Ondřej Novotný Foto: OKTAGON MMA

Ondřej Novotný opět nabídl názor a svůj pohled na sázkařskou kauzu okolo Gábora Borárose

Fanoušci bojových sportů stále vášnivě diskutují o kauze, která v posledních týdnech zásadně rezonuje nejen na internetu. Vzhledem k rozsahu a vážnosti celé situace, se samozřejmě četným otázkám na toto téma nevynul jeden ze dvou hlavních šéfů Oktagonu, Ondřej Novotný.

Kromě zajímavého povídání ohledně blížícího se turnaje Oktagon 41 v Liberci, či dění v UFC, došlo i na daleko méně příjemné dotazy ohledně Gábora Borárose.

V závěru pondělního vysílání podcastu MMA letem světem opět Novotný zareagoval na otázky týkajících se kauzy Gábora Borárose a ve své podstatě zopakoval své původní stanovisko. Do detailního rozboru celé situace se ani tentokrát nepustil i kvůli probíhajícímu policejnímu vyšetřování.

"Gábor... Už jste se mě na to ptali a říkám to vždycky, nebo už jsem se k tomu vyjádřil a nemám k tomu asi nic jiného. Já doufám, že to dobře dopadne. Že se nic neprokáže. Samozřejmě mám k tomu nejaký informace, ale to jsou všechno spíš řeči...

S Gáborem jsem nemluvil, jsem na Dominikánské republice. Spolu s Palem se nějakým způsobem bavili, ale pro nás je to vždycky stejné. Já vždy říkám, že Gábor má s Oktagonem nějakou pevnou vazbu. Přátelé jsou od toho, aby za sebou stáli. I ve chvílích, kdy do tebe všichni kopou. A od toho tady v tuto chvíli jsme i my pro Gábora. Takový je náš oficiální i neoficiální vztah.

Samozřejmě všichni víme, že Tipsport, jakožto náš hlavní partner, podal podnět na policii. Domluvili jsme se, že než se všechno prošetří, nebudeme Gábora vypisovat na turnaje. Takhle nám to dává smysl, protože samozřejmě spolupráce s Tipsportem je pro nás velmi důležitá. A tím to v tuhle chvíli končí.

Asi nějakou dobu bude trvat, než budeme vědět stanovisko policie. Víme všichni, jak je policie často rychlá ve svých věcech... A taky to asi není jednoduchý. Vlastně ani nevím, jak se přesně postupuje a upřímně to vědět asi ani nechci, protože co s tím... Čekám, až to nějak dopadne a pak půjdeme dál."

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Gábor Boráros

Ondřej Novotný reaguje na ožehavé téma sázkařské aféry

I na ostravském Oktagonu se řeší sázkařská aféra kolem Fabriq 2 a hlavního zápasu Boráros vs. Medvedovski. Co si o tom myslí Ondřej...

Turnaje Oktagon MMA představují nezapomenutelný zážitek

Sledujte MMA online živě - live streamy zápasů zdarma

Smíšená bojová umění MMA 🥊 jsou v České republice aktuálně velmi populární, obzvlášť pak Oktagon. ▶️ Podívejte se, kde a jak sledovat...

Ondřej Novotný

Kdo je Ondřej Novotný a co všechno dělá?

Ondřej Novotný je promotér, spolumajitel a komentátor MMA organizace Oktagon. ✔️ Výčet toho nejzajímavějšího z jeho života jsme shrnuli v...