Námluvy dotaženy. Černovous Michal Martínek míří do KSW

Přední český bojovník Michal Martínek má jasno o své nejbližší budoucnosti. Bývalý šampion organizace Oktagon si vyzkouší angažmá v prestižní KSW. Podrobnosti v článku.

Bojové sporty, MMA, Oktagon, Michal Martínek - Zdroj ČTK, Krumphanzl Michal Foto: ČTK/Krumphanzl Michal

Michal Martínek KSW preferoval, ve hře byly i další nabídky

Oblíbený domácí fighter Michal Martínek má před sebou novou výzvu, cíl a možnost se ukázat. Po konci v ruské organizaci ACA si mohl vybírat z několika variant, kudy povedou jeho příští MMA kroky. Český těžkotonážník si nakonec „plácl“ s polskou KSW, kde plánuje v budoucnu zaútočit na titul.

Soupeř i termín pro KSW premiéru je již znám. Prvním protivníkem Michala Martínka v KSW bude 18. června Polák Filip Stawowy (9-2). I pro něj půjde o debut v největší polské organizaci, v předchozím období působil v Babilon MMA.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Michal Martínek (9-3) se začátkem roku v závislosti na okupaci Ukrajiny ruskými vojáky rozhodl skončit v organizaci ACA. V konkurenci velmi kvalitních zápasníků si zde připsal jednu výhru a dvě porážky. Naposledy v listopadu 2021 nešťastně prohrál s Denisem Smoldarevem TKO v prvním kole. Celkově se ale v Rusku prezentoval velmi zajímavými výkony, což mu určitě výrazně pomohlo při vyjednávání o nové smlouvě v jiné organizaci.

Svěřenec Andrého Reinderse vyjednával o další štaci poměrně dlouho. O návrat svého prvního šampiona usilovala i organizace Oktagon, nakonec jej ale přeci jen ulovila KSW. Martínek dlouhodobě trénuje v polském Ankos MMA a nyní se stal oficiálně členem tohoto vyhlášeného polského gymu.

Kromě toho pravidelně spáruje se špičkou domácí scény. Do svých příprav si ho pravidelně zve Karlos Vémola, či Jiří Procházka. Martínek v minulosti usiloval i smlouvu s UFC, v Dana White’s Contender Series ale úspěšný nebyl.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Povinná kontrola bojovníka před vstupem do klece

Pravidla MMA (mixed martial arts) - techniky a bodování

Podívejte se na zásadní informace o pravidlech a technikách stále populárnějšího sportu❤️, kterým je MMA. V článku najdete i pohled do...

Lucia Szabová vs Christina Netza

Přehlídka KO 1. díl: TOP 3 highkicky v organizaci Oktagon

Highkick, neboli vysoký kop na hlavu soupeře, patří mezi divácky nejatraktivnější, ale zároveň nejobtížnější techniky v postoji ☝. Výsledek...