Mikulášek hodlá na Štvanici vypustit démona a přidat třetí vítězný korálek v řadě

Páteční Štvanice slibuje pěknou dávku adrenalinu a show, o kterou se nepochybně z velké části postará i Vašek Mikulášek známý nejen svými schopnostmi v kleci, ale i jistou dávkou kontroverznosti.

Baba Jaga hodlá vypustit démona Foto: Facebook/OKTAGON MMA

Mikulášek hodlá proti Magnorovi vypustit démona

Jeden ze zápasů, které zdobí hlavní kartu páteční Štvanice, je i duel mezi Václavem Mikuláškem a Ole Magnorem. Boj, který vystřelí Štvanici! nazval souboj samotný Oktagon. Odolný Nor 🇳🇴 s 2 KO a 3 submisemi dokazuje, že má tvrdý postoj a velmi nebezpečnou zem, kam by Mikuláška mohl chtít dostat, představili Magnora. U kontroverzního Mikuláška organizace vyzdvihla dvě KO v řadě.

Ve světě MMA není výjimkou, že zápasu předchází nějaký ten trashtalk a mnohdy značně napjaté staredowny, právě Mikulášek však tyhle povinnosti většinou pojímá netradičně a spíše s humorem. Místo nečekaných úderů rozdává ještě nečekanější polibky, bonbony nebo zmrzlinu.

Pro mnohé tento sympatický přístup někdy dokáže protivníka pěkně vykolejit a jedna část fanoušků má Mikuláška za pohodáře a druzí za provokatéra. Je ale jisté, že je Baba Jaga odhodlaný vyhrát: Všichni bojujem s nějakým démonem. A na Štvanici konečně toho démona mužů všem ukázat, napsal Václav Mikulášek na instagramu.

„Musím shodit, dostat se do formy a jde se vyhrát,“ říká pak ve videu s úsměvem. Kdyby se mu podařilo na Štvanici Magnora udolat, připsal by si tak čtvrtou výhru v řadě, a pokud by se mu ještě k tomu povedlo ukončit protivníka KO, měl by na kontě třetí knockout za poslední dobu. Nicméně ačkoli je Baba Jaga šikovným zápasníkem, rozhodně by neměl Magnora podcenit.

Přestože Magorovu bilanci momentálně hyzdí dvě prohry v řadě, nutno podotknout, že zápas s Bartlem, ve kterém prohrál na body, vzal na poslední chvíli. Ještě před Bartlem si bohužel připsal prohru s Úškrtem, který ho poslal k zemi hned v prvním kole. Magnor má však bohaté zkušenosti a v kleci se potkal i s velkými zvířaty, jako je třeba Khamzat Chimaev.

Ještě před spoluprací s Oktagonem si připsal dvě pěkné výhry v rámci MMA Battle Arena a i jeho první zápas v Oktagonu dokazuje, že když to Magnorovi sedne, tak umí. Navíc šlo tehdy právě o turnaj na Štvanici, jejíž atmosféra mu očividně prospívala. To na vlastní kůži pocítil Michal Kotalík, který toho večera s Magnorem prohrál na submisi v druhém kole zápasu.

Mikuláškova statistika jasně ukazuje, že Baba Jaga rád a často ukončuje protivníky KO, a tak by při troše štěstí mohl zápas zavřít před limitem. České sázkové kanceláře v každém případě v tuhle chvíli favorizují spíše Magnora. Pro oba zápasníky bude zřejmě nakonec zásadní nepodcenit soupeře.

Připomeňte si Mikuláškovo tvrdé koleno, které uštědřil Matyasi Viszlayovi:

MMA - aktuální kurzy zde

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Ondřej Novotný prozrazuje, kolik Štvanice stojí

Proč poslední Štvanice? Novotný prozrazuje náklady na produkci letního turnaje

Letní show Oktagonu na Štvanici je velmi oblíbená událost a letos nám byl dokonce dán dvojnásobný nášup, přesto je to nejspíš naposledy....

Ondřej Novotný nabídl názor na Red Face

Ondřej Novotný nabízí stručný názor na úvodní galavečer Red Face

V sobotu se konal první turnaj organizace Red Face a několik peprných reakcí na sebe nenechaly dlouho čekat. O jednu z nich se postaral...

Vladimír Lengál

Štvanice se rýsuje dost slibně. Oktagon hlásí další zvučná jména

Letní akce Oktagonu na Štvanici nabírá čím dál ostřejší obrysy. Je jasné, že nuda to nebude a na seznamu zápasníků se objevila další...