Mike Perry udělal s Alvesem krátký proces. Teď neporažená jednička volá po pásu a bojovnících UFC

V sobotu večer se odehrál galavečer soubojů na holé pěsti organizace BKFC. Na Knucklemania IV táhnul mimo jiné hlavní zápas Perry vs. Alves. Zlatý hřeb večera ale neměl dlouhého trvání.

Mike Perry Foto: Profimedia / ČTK / AP / Amy Kaplan/Icon Sportswire

Alvese nespasilo ani počítání

Mike Perry vcházel v sobotu večer do ringu coby neporažený bare knuckle zápasník a stejně tak z ringu také odcházel. Svého pátého vítězství v BKFC navíc dosáhl bleskovou rychlostí, když Alvese po šedesáti vteřinách poslal tvrdým levým hákem k zemi. Alvesovi na nohy nepomohlo ani počítání, a tak si Perry odnesl výhru TKO.

Zaregistruj se online a vsaď si s bonusem za registraci u Fortuny

„Byl to můj zatím nejlehčí zápas, přesně jak jsem předpokládal,“ řekl Perry v pozápasovém rozhovoru. „Jsem nezpochybnitelný král bareknuckle. Jsem jednička napříč váhami,“ dušoval se Perry, který je v tomto žebříčku v tuto chvíli na páté příčce.

Vítěz má teď jasnou vizi a po bleskovém konci s Alvesem začal na všechny strany vykřikovat jednu výzvu za druhou. Na souboj by rád vyzval i hvězdy UFC, jenže ti mají vyzyvatelů plné kapsy.

„... Darrene Tille, ty tlustá ku*vo, pohni zadkem, nebo přijedu do Británie,“ nebral si servítky Perry bezprostředně po zápasu. „Nate Diaz má zápas s Jorgem Masvidalem, nějaká sračka mezi východním a západním pobřežím. Požádal bych o faceoff, ale on (Nate) by mi řekl, ať se utkám sám se sebou, zm*di,“ vykřikoval Perry uprostřed ringu.

„Nemůžete mě porazit. Jsou to moje peníze. Koukejte mi dát ten pás. Pojďme na to, Davide Feldmane. ... Za tohle jsem křičel každou noc. Jsem na to připravený. Připravuju se na to celý život. Sleduj mě, brácho,“ prohlásil Platinum.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Aleš Bejr má nového vyzyvatele

Red Face v bizáru nepolevuje. Známá tvář českého podsvětí hodlá učinit krátký proces s Bejrem

Aleš Bejr obdržel novou výzvu na zápas. Tentokrát si na něj brousí zuby známý český trestanec, který s použitím honoráře plánuje zpětně...

Oktagon oznámil velký návrat

Velký návrat do organizace Oktagon! Tenhle podpis smlouvy se rozhodně nečekal

Organizace Oktagon MMA se ve čtvrtek odpoledne vytasila s velice překvapivou zprávou. Bývalý vyzyvatel Karlose Vémoly se po nepříliš...

Islam Makhachev

Makhachev hodnotí Poiriera. Kde vidí jeho slabiny a v čem je podle něj nejlepší v divizi?

1️⃣. června se neporažený Islam Makhachev utká se zkušeným Dustinem Poirierem.👊Kde dagestánský bojovník vidí soupeřovy slabiny a v čem...