Kde a jak sledovat dnešní turnaj RFA 13 živě? ▶️ Online livestream a fight card

Organizace Real Fight Arena dnes pořádá turnaj v Budapešti. V maďarské metropoli se o titul pod postojářskými pravidly RFA utká Teo Mikelič s Dominikem Bereczkim. V akci se představí také česká kráska Veronika Zajícová. Více informací najdete v tomto článku.

Veronika Zajícová se představí opět pod RFA Foto: RFA

Kdy a kde sledovat RFA 13 Budapešť: Bereczki vs. Mikelic online? ▶️ Livestream zdarma?

Už tuto sobotu od 19:00 si můžete naladit další galavečer slovenské organizace RFA. Hlavním tahákem večera je titulový souboj ve váze do 75 kilogramů pod Real Fight pravidly mezi Chorvatem Teo Mikeličem a maďarským zástupcem Dominikem Bereczkim. Do boje jde i Veronika Zajícová, Slovák Michal Plesník, nebo český legionář Bernard Plavec. Pro oba zmíněné borce půjde o premiéru v Real Fight Arena. Vyzvedněte si bonus 300 Kč za registraci ZDE

Vsaďte si na bojové sporty u Tipsportu s bonusem 500 Kč zdarma

Veronika Zajícová má v posledním období hodně nabitý zápasový program. Teprve 19letá česká bojovnice nedávno zápasila pod organizací Clash of the Stars, kde její vyhrocený duel s daleko zkušenější Dostálovou skončil kontroverzním No contest.

Vysoké tempo si v případě Zajícové vybírá svoji daň. Na první pohled křehká dívenka přiznala v posledních dnech zdravotní problémy, které ale podle jejich vlastních slov neohrožují její start v Budapešti.

Zajícová bude proti domácí Beátě Juhász cílit na svou druhou výhru v profi MMA. Zatím drží bilanci 1-1. Na konci dubna při svém debutu porazila na body maďarskou soupeřku Katalin Aranyi, v polovině května ale nestačila rovněž na body na Ukrajinku Aminu Mukhamed. Zápas Juhász vs. Zajícová proběhne v catchweight do 55 kilogramů. Obě fighterky, stejně jako zbytek startovního pole, se s oficiálním pátečním vážením popasovaly skvěle hned na první pokusy.

Galavečer RFA v Budapešti ozvláštní osoba hlavního moderátora. Mikrofonu se totiž chopí někdejší hvězda Oktagonu Gábor Boráros, který si tak nově vyzkouší nástrahy nového řemesla. Pravdou je, že tato informace vyvolala na domácí scéně poměrně velké pozdvižení. Boráros je aktuálně mimo zápasové dění kvůli sázkařské aféře, která stále nebyla uzavřena.

Jak sledovat RFA 13 Zajícová vs. Juhász zdarma živě? Online live stream

Jedinou možností, jak sledovat RFA 13 živě online, je nákup PPV na realsport.tv. Cena přímého přenosu je 11,90 EUR s tím, že si zápasy můžete pustit i zpětně. Sázkové kanceláře tento turnaj prozatím do své kurzové nabídky nezařadily.

Zápasy RFA 13 v Budapešti (fight card, program a výsledky)

Na kartě se představí také vítěz Eurogold pyramidy Alexander Butenko, kterého podruhé vyzve František Bočáň. Přehled zápasů RFA 13 najdete v tabulce níže.

RFA 3 BUDAPEŠŤ
Hlavní karta
Real fight 75 kg title fight Teo Mikelič vs. Dominik Bereczki
MMA welterweight František Bočáň vs. Alexander Butenko
MMA Catchweight 55 kg Veronika Zajícová vs. Beáta Juhász
Real fight 91 kg
Erik Tóth vs. Balász Kiss
MMA middleweight Michal Plesník vs. György Komuves
Real fight 81 kg Bernard Plavec vs. Tamas Pirik
Prelims
Real fight 64 kg
Dominik Prchal vs. Zalán Forgó
Am. MMA lighweight Daniel Konyári vs. Csaba Ötvös
YouTube free prelims
Am. MMA catchweight 55,5 kg
Meila vs. Bakk

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

1️⃣ Půjde sledovat RFA 13 dnes živě na mobilu zdarma?

Na turnaj RFA 13 se můžete podívat v přímém přenosu skrze placené PPV na mobilu, PC i tabletu. Kolik stojí pay per view a kde ho zakoupit se dozvíte v článku.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Václav Sivák je historicky prvním šampionem RFA

Real Fight Arena (RFA) - informace, turnaje a zápasníci

Real Fight Arena je MMA organizací✨, která vstoupila na česko-slovenskou scénu bojových sportů v roce 2021⚡. Podrobnosti se dočtete v tomto...

Jiří Procházka  v souboji s Gloverem Teixeirou

Kalendář MMA akcí (turnajů) v Česku a ve světě

Podívejte se na kompletní program galavečerů MMA v Česku i ve světě. ❤️ V článku naleznete přehledný seznam nejdůležitějších turnajů pro...

Front kick Michaela Chandlera

Sázení na MMA - strategie, druhy sázek a nejlepší tikety

Smíšené bojové umění je velkým lákadlem také pro sázkaře ✏️. V tomto sportu existuje celá řada důležitých indicií☝. Čemu tedy věnovat...