Hvězda Euforie se chystá do ringu. Ztvární boxerskou star a členku Mezinárodní boxerské síně slávy

Známá hvězda úspěšné HBO série s názvem Euforie Sydney Sweeney se chystá do ringu. Stojí za tím zajímavá role, možná vás ale překvapí, že herečka má s bojovými sporty bohaté zkušenosti.

Sydney Sweeney na Met Gala Foto: ČTK / AP / Evan Agostini / Profimedia

Hvězda Euforie v ringu

Hvězda veleúspěšného seriálu Euforie (Euphoria), který pochází z dílny HBO, se chystá do ringu. Zatím to nevypadá, že by si Sydney Sweeney skutečně chtěla střihnout regulérní boxerský zápas, herečka se ale chystá ztvárnit v životopisném filmu boxerskou star Christy Martin. Sydney je pro roli výbornou volbou, sama má totiž k bojovým sportům velmi blízký vztah.

Zaregistruj se online a vsaď si u Sazkabet

Sydney prozradila, že se od svých dvanácti do devatenácti let věnovala grapplingu a kickboxu a tahle vášeň jí minimálně coby divákovi vydržela dodnes, o čemž svědčí její častá účast na turnajích UFC.

„Nemohla jsem se dočkat, až se vrátím do ringu, budu trénovat a proměním své tělo. Příběh Christy není lehký, je fyzicky i emocionálně náročný, je v něm hodně zátěže. Ale já miluju výzvy,“ promluvila Sydney o své nové roli.

„Miluju svět boxu, Christyin příběh vrhá světlo na její neuvěřitelný vzestup na vrchol a zároveň ukazuje boje o slávu za oponou. Cítím povinnost vyprávět příběh o ženě, která čelila tolika protivenstvím a nenechala se jimi porazit. Je to silné a emotivní,“ vyjádřila Sweeney své nadšení pro server Deadline.

Kdo je Christy Martin?

Christy Martin byla průkopnicí ženského boxu, která se tomuto sportu věnovala mezi lety 1989–2012 a probojovala se až do Mezinárodní boxerské síně slávy. Byla první ženou, která kdy podepsala smlouvu s kultovním promotérem Donem Kingem a stala se také první boxerkou, která se objevila na obálce časopisu Sports Illustrated.

Christy Martin nejenže legitimizovala ženský box, ale překonala genderové stereotypy a bojovala s emocionálním, fyzickým i finančním zneužíváním. V roce 2010 se dostala na titulní strany novin kvůli následkům vyhrocené hádky, během níž se ji pokusil zabít její manžel, který ji pobodal a postřelil. Martin brutální útok přežila a její muž skončil na pětadvacet let za mřížemi.

Jak se Sydney Sweeney popasuje s rolí slavné boxerky, ukáže až čas. Natáčet se podle všeho ještě nezačalo, Sydney už se ale na slavnostním večeru Met Gala ukázala s tmavými vlasy, které odpovídají vizáži Christy Martin v dobách její největší slávy.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se online v sázkové kanceláři Sazkabet

SAZKABET - získej bonus 10 000 Kč pro nové hráče

Zaregistruj se online a ověř svůj účet přes banku. Získej bonus 100 Kč za vklad, 400 Kč za plnou registraci a ke vkladu až 9 500 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Sazkabetu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Jon Jones

Jon Jones vysvětluje, proč si trvá na Miocicovi. Aspinall a jeho fanoušci žijí podle Bonese v bludu

Prozatímní šampion těžké váhy Tom Aspinall se vehementně hlásí o zápas s Jonem Jonesem.🫣🏆 Ten má ale plány jasné a prozradil, proč si na...

Diaz vs. Masvidal

Pozor, změna! Odveta Diaz vs. Masvidal dostává nové datum a místo. Na vině je kolize nejen s UFC

Zápas Diaz vs. Masvidal měl být fanouškům doručen 1. června. Teď event dostal nové datum i místo.📅📌 Kdy a kde se bude konat, se dozvíte v...

Václav Mikulášek

Vašek Mikulášek se opírá do Karlose Bendy. Co se mu na oblíbenci Clash of the Stars nelíbí?

Vašek Mikulášek nejde pro ostrá slova daleko.🫣👊 Tentokrát se jeho terčem stal populární bojovník Clash of the Stars Karlos Benda.👇