Clash of the Stars 5: Mawar si nelítostně pohrál s Veselým, Benda popravil Diega Kotlára

Galavečer Clash of the Stars 5 je minulostí a fanoušci budou mít rozhodně na co vzpomínat. Podívejte se na ty nejdůležitější momenty ostře sledované akce.

Mawar nenechal nikoho na pochybách Foto: Facebook/ Clash of the Stars

Tadeáš Mawar Růžička sestřelil Gangstaboye Veselého v prvním kole. Činil se i Karlos Benda

Organizace Clash of the Stars napsala v sobotu večer své páté dějství. Diváci přímo v O2 Universu i u obrazovek prostřednictvím PPV byli svědky skutečně nevšední podívané.

Hlavní otázkou Clash of the Stars 5 bylo, jakým způsobem si profesionální zápasník Tadeáš Mawar Růžička poradí s nenáviděným influencerem Tadeášem Gangstaboyem Veselým. Nad předzápasovými výroky Veselého plných disrespektu na adresu soupeře zůstával rozum stát. V samotné kleci to ale podle očekávání byla jednoznačná záležitost.

Od samého začátku zápasu bylo jasné, že tento duel bude pouze otázka času. Mawar si s Veselým vyloženě pohrával a smál se mu do obličeje při jakékoliv snaze soupeře zahájit ofenzivu. Ani jeden z těchto pokusů samozřejmě nemohl jednoho z nejlepších českých postojářů jakkoliv ohrozit.

V jeden moment se dokonce Veselý pokusil o takedown, což Mawar v pohodě ubránil a navrch přidal ponižující gesta, která se setkala s velkým aplausem. Mawar měl obecně v hledišti obrovskou podporu a vyprodaná hala O2 Universum každý úder doprovodila bouřlivým potleskem.

Mawar se zaměřil zejména na údery na spodek s cílem dostat Veselého na fyzický limit. Po 2 minutách boje a po jednom z tvrdých úderů šel Veselý k zemi, což ale favorita utkání nezastavilo a poslední ránou doručil očekávatelný výsledek. Veselý se následně svíjel v obrovských bolestech a do akce musela přítomna zdravotní služba. Po zápase vyšlo najevo, že si Gangstaboy vyhodil rameno, které si pochroumal už během přípravy. Mawar v pozápasovém rozhovoru poděkoval za masivní podporu a dodal, že ho fanoušci zřejmě v Clashi neviděli zápasit naposledy.

Zápas Mawar vs. Veselý celý zápas:

Karlos Benda Diega Kotlára nešetřil a ukončil ho už v prvním kole

Podobně jednoznačný průběh měl další velmi sledovaný zápas mezi Karlosem Bendou a Diegem Kotlárem. Také Benda si od fanoušků vysloužil nevídanou podporu, kterou ani on sám nečekal.

Zápas každopádně držel pevně ve svých rukou a svému soupeři vůbec nic nedovolil. Celý duel nakonec trval pouhých 30 vteřin. Rozhodujícím momentem byl kop na žebra, po kterém šel 180kilový Diego Kotlár k zemi. Karlos Benda ovšem na nic nečekal a na zemi soupeře ještě dobil pomocí povolených loktů.

V utkání, které netrvalo dlouho, nakonec byla prolita i krev a Diego Kotlár musel za doprovodu lékařů opustit klec ještě před vyhlášením výsledku. Při pozápasovém rozhovoru se ovšem přihodila ještě jedna zajímavá situace. Do klece totiž vnikl "Žralok", který po několikáté vyzval Karlose Bendu na souboj. Tentokrát ale nezůstalo jen u slov. Vyzyvatel totiž Bendu fyzicky napadl, jenže pohotoví členové ochranky byly včas na svých místech a rázně zakročili.

V titulovém zápase splnil roli favorita i Tomáš Dynamo Križan, který ukončil Marka Valáška v prvním kole TKO a stal se historicky prvním držitelem titulu organizace Clash of the Stars.

Zápas Benda vs. Kotlár celý zápas:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Jaroslav Kotlár je jednou z nejznámnějších postav Clash of the Stars

Organizace Clash of the Stars - aktuální info a program turnajů

Clash of the Stars stále více nabírá na popularitě ✔️. Veškeré informace i pikantní zajímavosti ze zákulisí organizace ⚡ se dočtete v tomto...

Bojovník Tadeáš Mawar Růžička

Tadeáš Mawar Růžička – profil a zápasy stand-up bojovníka

Tadeáš Růžička je hvězda české postojové scény, král Oktagon Undergroundu a mistr světa v thajském boxu 🎖️. Podívejte se na kariéru velkého...

Jiří Procházka  v souboji s Gloverem Teixeirou

Kalendář MMA akcí (turnajů) v Česku a ve světě

Podívejte se na kompletní program galavečerů MMA v Česku i ve světě. ❤️ V článku naleznete přehledný seznam nejdůležitějších turnajů pro...