Betano promo akce „sázka zdarma“ - Bonus za online registraci

Betano má pro nové hráče připravené parádní sázkařské bonusy. V tomto článku si vysvětlíme, jak funguje bonus 300 Kč zdarma u Betana za dokončení registrace. Tuto promo akci najdete pod názvem „sázka zdarma“. Podmínky jsou velmi jednoduché. Posuďte sami.

Vyzvedněte si sázkový bonus 300 Kč za dokončení registrace u Betana Foto: Betano

Co je „sázka zdarma“ Betano?

Betano „sázka zdarma“ je název promo akce, díky které si přijdete na bonus 300 Kč zdarma za dokončení online registrace. Jde o formu sázkového bonusu od Betana, který získáte bez nutnosti vkladu na herní konto. Podmínkou je dokončení plnohodnotné registrace, včetně ověření totožnosti. Z vlastní zkušenosti víme, že celý proces je velmi jednoduchý a zabere řádově jen několik minut.

sipka Zaregistrujte se u Betana ZDE s bonusem 300 Kč zdarma

Podmínky „sázky zdarma“ za dokončení registrace u Betana

Sázkový bonus bez vkladu na herní konto pojmenovaný „sázka zdarma“ ve výši 300 Kč získáte nejpozději do 48 hodin od splnění těchto podmínek. Na kompletní dokončení registrace máte 30 dnů.

Máte již registrační bonus 300 Kč od Betana na herním účtě? Pak musíte tohle vědět:

  • Využít ho nyní můžete na kurzové sázky s minimálním kurzem 1.50 (SOLO nebo AKO)
  • Bonus je platný 7 dní po připsání na herní konto
  • V případě využití bonusové „sázky zdarma“ není možné využít předčasný cashout
  • Po sestavení tiketu si pro využití bonusu překlikněte na „Sázku zdarma“
  • Kromě tohoto bonusu můžete využít i vstupní sázkový bonus 100% až do výše 3000 Kč

To ale stále není všechno! Betano vám zároveň nadělí i 50 volných zatočení na online výherním automatu Multi Vegas 81. Jednotlivé free spiny mají hodnotu 1 Kč. Informační zpráva se všemi informacemi vám po obdržení bonusu přistane ve vaší poště u Betana.

Betano „sázka zdarma“ - Mise

S pojmem „sázka zdarma“ se u setkáte také v rámci plnění dobrovolného věrnostního programu s názvem Betano Mise. Zde můžete plnit různé úkoly (mise), což zpravidla znamená sázet na vybranou sportovní událost v předem daném minimálním kurzu a minimálním vkladu.

Po úspěšném zdolání Mise přistane na vašem herním kontě odměna v podobě „Sázky zdarma“ od 50 – 500 Kč. Čím více misí zdoláte, tím vyšší sázkový bonus zdarma následně dostanete. Tento bonus můžete poté využít pro kurzové sázení. Bavte se!

Bavte se u Sázkové kanceláře Betano Foto: Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Mobilní aplikace Betano

Mobilní aplikace Betano: návod na registraci a výhody

Bez vychytané sázkové aplikace se dnes už neobejde téměř žádný sázkař ❤️. Jak a kde jednoduše stáhnout Betano mobilní aplikaci? Tady je...

Jiří Procházka  v souboji s Gloverem Teixeirou

Kalendář MMA akcí (turnajů) v Česku a ve světě

Podívejte se na kompletní program galavečerů MMA v Česku i ve světě. ❤️ V článku naleznete přehledný seznam nejdůležitějších turnajů pro...