Benda promluvil o případném zápasu s Mikuláškem. Troufnul by si na Babu Jagu?

Clash of the Stars má novou posilu v podobě Vaška Mikuláška. S kým bude v organizaci debutovat, se zatím neví. Hvězda Clashe Karlos Benda prozradil, zda by si s Babou Jagou troufnul, případně za jakých podmínek.

Karlos Benda Foto: Facebook/Clash of the Stars

Nová akvizice Mikulášek

Václav „Baba Jaga“ Mikulášek se stal novou posilou Clashe a teď se spekuluje o tom, s kým si Vašek odbouchá svůj debut v organizaci. Baba Jaga je přece jen profi zápasník a v organizaci tvořené vesměs amatéry nebude lehké najít mu soupeře.

Vsaďte si na bojové sporty a získejte registrační bonus zdarma.

Mikulášek volal po Tadeáši Veselém, ten ale už svůj souboj s profi bojovníkem absolvoval a nevypadá to, že by se mu do riskantní akce chtělo znova. Baba Jaga se také na sociálních sítích přestřeluje s hbitým útěkářem Žralokem, nic ale zatím není oficiálně potvrzené.

Mikulášek vs. Benda? Leda za raketu

Ze strany samotného Baby Jagy už padlo pár návrhů a jedním z nich byl například také Karlos Benda, který na rozdíl od mnoha jiných zápasníků organizace tvrdě maká na tom, aby se v MMA zlepšoval. Přesto se však Benda na podobné nápady dívá střízlivě a vůči profesionálům chová respekt.

„Rozhodně v nejbližší době není zápas mezi mnou a Mikuláškem v plánu. Budoucnost? Samozřejmě, kdo ví, ale v nejbližší době rozhodně ne,“ prozradil hned na úvod Karlos Benda ve svém videu.

„Pro mě nejzásadnější důvod je ten, že Václav Mikulášek je velice dobrej postojář, je to profík, má za sebou samozřejmě desítky a desítky profi zápasů a já jsem ten typ člověka – amatérského fightera –, který ví, kde jsou jeho hranice,“ vysvětlil Benda.

„Nebojím se jít do zápasu s těžkým soupeřem, ale jsem ten typ fightera, který chce jít do zápasu se soupeřem, u kterého ví, že by ho mohl porazit. Že by to mohl být vyrovnanej, byť těžkej zápas.“

Karlosův trenér Petr Bartoněk minulý rok poznal, co znamená být s Babou Jagou v jedné kleci. Vašek Mikulášek ho porazil na TKO. Karlos Benda přiznává, že když se do něj Bartoněk opře, stále si s ním dokáže dělat, co se mu zachce, a připadá mu tedy nelogické, aby šel do zápasu s někým, kdo nad jeho trenérem dokázal zvítězit.

➤ Čtěte také: Mawar vs. Benda. Bitvy Davida a Goliáše se zřejmě dočkáme. Zvítězí síla, nebo zkušenost?

„Souboj mezi mnou a Vencou by byl devět ku jedné, devadesát procent na něj, že by vyhrál. Nějaká malá šance, že bych byl Vencu schopnej dát, tam samozřejmě je, ale je opravdu malá a Venca Mikulášek by mě aktuálně s největší pravděpodobností přejel,“ připustil Benda.

„Kdyby mi Clash tento zápas nabídl, tak ale musím říct, že já bych si řekl schválně nějakou raketu částku, kterou kdyby mi dali, tak bych do toho asi šel,“ přiznal s úsměvem Karlos.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Naomi Lauren

V Clashi je to jediné tabu, v RedFace se toho ale nebojí. V Česku jde o jedno velké poprvé

Tomáš Le Sy říká, že pokud jde o bizarní zápasy, i v Clashi mají své hranice. Jak se však zdá, v RedFace se některých extrémů nebojí.💪💥

Vašek Mikulášek

Marpo s Mikuláškem předvádí ukázkový trash talk. Dočkáme se v budoucnu zápasu?

Pro Vaška Mikuláška odchod z OKTAGONu konec neznamená, šlape do toho dál a je samá výzva.💪⚔️ Tentokrát si vybral Marpa, který si nedopustil...

Tadeáš Mawar Růžička

Myslel jsem, že můžu všechno, přiznal Tadeáš Růžička. Že by se konečně dostavila lítost?

Před týdnem si došel pro titul 🏆💪, humbuk kolem jeho kauzy téměř utichl a Tadeáš Růžička si, jak se zdá, konečně začíná sahat do svědomí...