Stane se Jiří Procházka šampionem UFC v roce 2022? Vsaďte si

Stane se Jiří Procházka historicky prvním Čechem s titulem organizace UFC? Vše nasvědčuje tomu, že ho od tohoto momentu dělí pouze poslední krok.

Získá Jiří Procházka v roce 2022 titul v UFC? Foto: Jiří Procházka/Radek Úlehla

Získá Jiří Procházka v roce 2022 titul v UFC? Vsaďte si u Fortuny

Jiří Procházka je aktuálně největším adeptem na titulový zápas proti šampionovi divize Gloveru Teixeirovi. Český fighter s novou přezdívkou "BJP" už v květnu minulého roku knockoutoval Dominica Reyese a od té doby čeká na další bitvu. Proti stárnoucímu Texierovi by navíc měl mít hned několik výhod. Podaří se Procházkovi vybojovat nejslavnější MMA titul v letošním roce? Sledujte UFC zápasy zdarma zde.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

V bitvě o šampionský pás mezi bývalým šampionem Janem Blachowiczem a Gloverem Teixeirou byl Jiří Procházka dokonce připraven v roli náhradníka. Nyní by se měl s šampionem Teixeirou utkat sám a podle odborníků i bookmakerů by v tomto duelu byl poměrně značným favoritem.

Obecně se čekalo, že uvidíme česko-polský souboj, nicméně Blachowicz zcela nečekaně prohrál s veteránem Teixeirou. Polskému fighterovi se ovšem souboj absolutně nepovedl. Jiří Procházka by měl nad Teixeirou výrazně dominovat, co se týče fyzičky, rychlosti a zápasového IQ. Pro Teixeiru hovoří pouze zkušenosti.

TIP: Procházka se stane šampionem UFC v kurzu 1,50 sipka Vsadit u Fortuny

Procházka se stane šampionem

Sázková kancelář Fortuna už na možnost, že se český bojovník stane šampionem organizace UFC, vypsala kurz 1,50. Jiří Procházka by se mohl s Gloverem Teixeirou utkat už na přelomu jara a léta. Podaří se mu historický úspěch? My věříme, že ano! Sázku naleznete v rubrice "Stane se v roce 2022".

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.