VIDEO: Dwayne Johnson ukazuje svůj první MMA trénink. Ztvární veterána UFC s pohnutým osudem

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Dwayne Johnson známý pod přezdívkou The Rock zveřejnil záběry z prvního tréninku MMA, kterému se učí kvůli novému filmu, kde ztvární jednoho z nejvýraznějších zápasníků vůbec a veterána UFC, kde byl dvojnásobným šampionem.

Dwayne Johnson Foto: Jerod Harris / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP / Profimedia

Johnson v kůži bojovníka

Dwayne Johnson, kterého fanoušci znají také pod přezdívkou „The Rock“ a jehož jsme viděli v hollywoodských hitech jako „Mumie se vrací“, „Jumanji“, „Rychle a zběsile“ a v mnoha dalších, se připravuje na roli zápasníka, který se nesmazatelně zapsal do historie MMA.

Zaregistruj se online a vsaď si u Sazkabet

Bojovník, jehož Rock ztvární, zápasil na profesionální úrovni mezi lety 1997–2009 a vrcholem jeho kariéry byly dva tituly UFC. Marku Kerrovi svět bojových sportů přezdíval „The Smashing Machine“ a přesně tak se jmenuje i připravovaný film s Johnosonem v hlavní roli.

Dwayne Johnson zveřejnil na sociálních sítích video (viz níže) ze svého prvního tréninku MMA. „Den 1. Tréninkový kemp MMA. Příprava na ‚Smashing Machine‘. Učím se každý den a je to velmi pokorná, intenzivní a motivující cesta do světa boje a za proměnou v ,Marka Kerra – dvojnásobného šampiona těžké váhy @UFC a mistra světa ve Vale Tudo.

Jsem pracovitý člověk, ale uvědomil jsem si, že na této roli budu muset pracovat tvrději, než na čem jsem kdy v životě pracoval. Tahle fyzická stránka je jen jednou částí větší cesty, která je skutečně týmovou prací. Růst a vděčnost,“ vyjádřil se Johnson.

Film bude vznikat v režii Bennyho Safdie, který se scenáristicky podílel na nedávném seriálovém hitu „The Curse“ a jehož obličej filmoví fanoušci dobře znají. Safdie má totiž na kontě spoustu hereckých rolí, naposledy se například objevil ve veleúspěšném snímku „Oppenheimer“. Další z hlavních rolí filmu „The Smashing Machine“ připadla Emily Blunt, která ztvární Kerrovu manželku.

Kdo byl Mark Kerr?

Když se ohlédnete za Kerrovou kariérou, zjistíte, že skončila s nijak zářnou bilancí 15-11. Většinu proher však Kerr nasbíral v posledních letech zápasení, kdy bojoval se závislostí na lécích proti bolesti, která ho nakonec stáhla na dno.

Úspěchů v UFC Kerr dosáhl v podstatě na počátku své cesty během roku 1997 a poté přestoupil do japonské Pride FC, kde se mu dařilo skoro až do nového tisíciletí. V roce 2000 však začala jeho kariéra pomalu, ale jistě upadat.

Kerr započal sérii porážek už v Pride FC, v dalších devíti letech je ale sbíral napříč různými organizacemi. Rukavice definitivně pověsil na hřebík v srpnu 2009, kdy ho v prvním kole zápasu soupeř Muhammed Lawal ukončil TKO.

Po konci kariéry se Kerr usadil v Arizoně, kde vychovával spolu se svou ex-manželkou syna Bryce. Kromě závislosti na prášcích pak „The Smashing Machine“ zápolil od roku 2016 s periferní neuropatií.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se online v sázkové kanceláři Sazkabet

SAZKABET - získej bonus 10 000 Kč pro nové hráče

Zaregistruj se online a ověř svůj účet přes banku. Získej bonus 100 Kč za vklad, 400 Kč za plnou registraci a ke vkladu až 9 500 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Sazkabetu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Shem Rock

Eden hlásí nečekanou bitvu! Dočkáme se souboje, který jsme měli vidět už minulý rok

Karta v Edenu bude skutečně tak nabitá, jak se slibovalo.💪👌Teď přibyl duel, který jsme měli vidět už dávno, ale zdálo se, že se ho nikdy...

Brož a Eckerlin po zápase

Týden s FightLive #14: Keitova těsná výhra, Muradovův záhadný odchod a pravidla duelu Paul-Tyson

V uplynulém týdnu jsme se dočkali mnoha nových, někdy šokujících informací, nových vítězství a porážek.🫣 Zrekapitulujte si s námi to...

Losene Keita se na výhru pořádně nadřel

Keita ve Frankfurtu přežil klinickou smrt, Langer předvedl comeback z říše snů. Brož padl

Na turnaji Oktagon 57 ve Frankfurtu se děly velké věci. Černý panter Losene Keita byl v zápase s Agy Sardarim v největším problémech své...