VIDEO: Bojovník v UFC předvedl nevídaný slam knockout a řekl si o bonus večera

Takové ukončení se naskytne jen zřídkakdy. Turnaj UFC Fight Night v Austinu nabídl divákům parádní moment v podání Američana Drakkara Kloseho.

Klose ukončil Soleckiho nevídaným způsobem Foto: Profimedia

Ukončení Drakkara Kloseho obletělo svět

MMA je nekonečná studnice fantastických KO. O jedno takové se v noci ze soboty na neděli postaral 35letý americký bojovník Drakkar Klose. Soupeř mu sice nasadil nepříjemný armbar, Klose ale dokázal celou situaci přetočit ve svůj prospěch.

Zaregistruj se online a vsaď si s bonusem za registraci u Tipsportu

Probíhala teprve druhá minuta zápasu turnaje UFC Fight Night v Austinu, když se Drakkar Klose postaral o hodně nevídaný moment. Soupeř Joe Solecki mu sice v první fází chytil ruku a pokusil se ho utáhnout na armbar, Klose ovšem dostal soupeře do vzduchu a praštil s ním vší silou o zem.

Solecki šel v tu chvíli obličejem přímo proti podlaze a náraz byl tak silný, že ho naprosto knockoutoval. Tzv. slam knockout je v moderním MMA opravdu velice ojedinělý. Už jen samotný slam zápasníci příliš nevyužívají, protože se jedná o techniku, která do současného pojetí příliš nezapadá. Evidentně jde ale stále o velmi účinnou zbraň.

O jeden z nejslavnějších slamů, který vedl k bezprostřednímu ukončení zápasu se v roce 2019 postarala brazilská bojovnice Jessica Andrade, která tímto způsobem porazila Rose Namajunas a získala díky tomu titul. V Austinu ji v noci napodobil Drakkar Klose, který se tímto parádním ukončením navždy zapsal do povědomí fanoušků.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT – získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma, a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Paddy Pimblett patří mezi největší hvězdy současné UFC

Organizace UFC - program, zápasníci, eventy a statistiky

UFC je nejlepší MMA organizace na světě. ✨ Podívejte se na kompletní informace, které naleznete podrobně rozepsané v článku.

Shazování váhy je velmi náročný proces

Jak dělají váhu MMA bojovníci? Hubnutí na hranici sebeobětování

Shazování váhy před zápasem je důležitá součást MMA.☝ Kromě toho jde ale o velmi diskutované téma. Vše o tom, jak jednotliví bojovníci...

Karlos Vémola a jeho škrcení technikou Rear Naked Choke

Co je submise v MMA? Velký přehled škrcení a pák - video

Submise, či chcete-li kapitulace nebo vzdání se ☝, je častý způsob ukončení MMA zápasu ❌. V článku najdete jednotlivé techniky i další...