UFC 302: Makhachev vs. Poirier – datum, info, karta, analýza, sázkový tip a livestream

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Sobotní turnaj UFC 302 fanouškům MMA nabídne souboj o pás lehké váhy mezi Islamem Makhachevem a Dustinem Poirierem. Který z nich bude šampion a kde titulovou bitvu sledovat zdarma?

KARTA
BILANCE a SÁZKOVÝ TIP
LIVESTREAM

Islam Makhachev Foto: Profimedia

Hodnocení turnaje UFC 302: Makhachev vs. Poirier: 9.1/10

  • datum: 1. 6. 2024 (2.6., 00:15 SEČ)
  • místo: Prudential Center, Newark, NJ United States
  • nabídka sázek: sázkové kanceláře vypsaly kurzy na všechny zápasy turnaje

UFC 302: Makhachev vs. Poirier – datum, místo a další info

Už v sobotu 1. června dojde na očekávanou bitvu o pás šampiona lehké váhy. O ten se utkají jeho současný držitel, téměř neporazitelný Islam Makhachev a jeho vyzyvatel Dustin Poirier, který po střídání výher a proher potřebuje položit základy další vítězné sérii.  Vsaďte si na svého favorita a sledujte přenos online ZDE.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Karta turnaje toho ale nabídne mnohem víc. Ještě před hlavním zápasem budeme svědky dalšího napínavého souboje mezi jedničkou střední váhy, věčným potížistou Seanem Stricklandem, jenž v lednu utrpěl po dlouhé době porážku s Drikusem Du Plessisem, a sedmičkou žebříčku Paulem Costou, který si v poslední době připisuje spíš prohry než výhry.

UFC 302: Makhachev vs. Poirier
🕑KDY 1. 6. 2024 (00:15 SEČ)
📍KDE Prudential Center, Newark, NJ United States
✏️KARTA program a výsledky
▶️LIVESTREAM TV Tipsport

UFC 302: Makhachev vs. Poirier – bilance, kurzy, analýza a tip

Islam Makhachev, pocházející z dagestánské Makhachkaly, se v pouhých sedmi letech začal věnovat taekwondu. Později se přesunul k čínskému bojovému umění sanda, díky čemuž poznal Khabiba Nurmagomeda a Shamila Zavurova.

Později, když se s rodiči odstěhoval do jiného města, na dva roky vyměnil bojové sporty za fotbal, přesto se stále dostával do pouličních potyček. Poté začal trénovat wrestling a nakonec, když už Khabib začal profesionálně zápasit, se Islam rozhodl pro MMA.

V roce 2010 se dal na dráhu profesionálního bojovníka a vykročil pravou nohou. Okamžitě naskočil na vítěznou vlnu, která mu vynesla celkem dvanáct výher v řadě a která trvala, dokud nenarazil na svého druhého soupeře v UFC.

Většinu svých protivníků Islam ukončil před limitem – obvykle na submisi, pár z nich dokázal i knockoutovat. Prvním soupeřem v UFC mu v květnu roku 2015 byl Leo Kuntz, kterého Makhachev ukončil ve druhém kole, když mu úspěšně nasadil RNC.

V druhém zápase v organizaci však Islam zaváhal a nechal se hned v prvním kole knockoutovat Adrianem Martinsem. Od té doby se ale Makhachev znovu veze na vítězné vlně, ze které se očividně nemíní nechat jen tak shodit.

V říjnu 2022 korunoval své úspěchy titulem šampiona lehké váhy, když zvítězil v duelu s Charlesem Oliveirou. Od té doby se Islamovi podařilo pás dvakrát obhájit s Alexanderem Volkanovskim.

BILANCE
Islam Makhachev
Dustin Poirier
25 výher 30 výher
Výhry KO/TKO: 5 Výhry KO/TKO: 15
Výhry na submisi: 11 Výhry na submisi: 8
Výhry na body: 9 Výhry na body: 7
1 prohra 8 proher
Prohry KO/TKO: 1 Prohry KO/TKO: 3
Prohry na submisi: 0 Prohry na submisi: 3
Prohry na body: 0 Prohry na body: 2
- 1 x NC
Kurzy Tipsport Kurzy Tipsport
1.14 4.87

kurzy aktuální k 27. 5. 2024 (13:00)

Dustinu Poirierovi se v poslední době moc nedaří, na druhé straně jde ale o bojovníka, který dokázal hned dvakrát porazit Conora McGregora. Poirierova vášeň pro boj předznamenala jeho budoucnost už v mládí. Krátce navštěvoval Northside High School, ale v deváté třídě ji opustil, protože se opakovaně dostával do problémů a pouličních rvaček.

Vsaď si na MMA - aktuální kurzy ZDE

Svůj první profesionální zápas si odbouchal v květnu 2009 a už v lednu 2011 absolvoval svůj první zápas v UFC s Joshem Grispim, se kterým zvítězil na body. Poirier sbíral vítězství až do zápasu s Korejskou Zombie Chanem Sung Jungem, který Dustina porazil ve čtvrtém kole na technickou submisi.

Poté si Poirier připsal další čtyři výhry a jednu prohru a pak se prvně střetl s Conorem McGregorem, který Američana ukončil v prvním kole TKO. Do odvety Poirier posbíral několik cenných skalpů jako například Maxe Hollowaye, Bobbyho Greena, Justina Gaethjeho, avšak v roce 2019 utrpěl porážku od Khabiba Nurmagomeda.

V roce 2021 ale znovu stanul tváří v tvář McGregorovi, kterého dokázal během pouhého půl roku porazit hned dvakrát. V lednu ho knockoutoval v prvním kole a poté v červenci vyřadila McGregora zraněná noha.

Dle bilance obou zápasníků je celkem zřejmé, kde mají silné stránky. Sázkové kanceláře pochopitelně favorizují Makhacheva, ten ale svého soupeře nepodceňuje a v nedávném rozhovoru dokonce prohlásil, že Poiriera vnímá jako nejlepšího boxera divize.

sipka Podrobnosti čtěte zde: Makhachev hodnotí Poiriera. Kde vidí jeho slabiny a v čem je podle něj nejlepší v divizi?

Poirier nicméně v poslední době střídá prohry s výhrami, a ačkoli je v MMA možné opravdu všechno, v tuto chvíli si lze jen těžko představit, že by Makhachev ztratil svou auru neporazitelnosti.

TIP:  Islam Makhachev zvítězí v kurzu 1.14 ➪ Vsadit a sledovat u Tipsportu ZDE

UFC 302: Makhachev vs. Poirier – karta, zápasy a výsledky

Kromě aktérů titulového zápasu v akci uvidíme další zápasníky, kteří se drží v první patnáctce různých divizí. Do klece se chystá například číslo patnáct střední váhy Kevin Holland, sedmička těžké váhy Jailton Almeida a jeho soupeř Alexandr Romanov, který v tuto chvíli obsazuje třináctou pozici žebříčku. Na kompletní kartu turnaje se můžete podívat zde:

UFC 302
HLAVNÍ KARTA
Lightweight Title Bout Islam Makhachev (submise, 5. kolo) vs. Dustin Poirier
Middleweight Sean Strickland (body) vs. Paulo Costa
Middleweight Kevin Holland (submise) vs. Michal Oleksiejczuk
Heavyweight Jailton Almeida (submise) vs. Alexandr Romanov
Welterweight Rendy Brown (body) vs. Elizeu Zaleski Dos Santos
PRELIMINARY CARD
Middleweight Cesar Almeida vs. Roman Kopylov (body)
Lightweight Grant Dawson (body) vs. Joe Solecki
Welterweight
Phil Rowe vs. Jake Matthews (body)
Welterweight Niko Price (body) vs. Alex Morono
EARLY PRELIMS
Welterweight Mickey Gall vs. Bassil Hafez (body)
Women's Bantamweight Ailin Perez (body) vs. Joselyne Edwards
Flyweight

mitch Raposo

vs. Andre Lima (body)

Kde živě sledovat UFC 302: Makhachev vs. Poirier? Přímý přenos (live stream) na TV Tipsport

Zápasy UFC 302 včetně titulového souboje Islama Makhacheva a Dustina Poiriera můžete sledovat skrze přenos sázkové kanceláře Tipsport. Stávajícím uživatelům postačí ke spuštění livestreamu učinit v posledních sedmi dnech před turnajem sázku v hodnotě alespoň 30 korun.

sipka Sledujte MMA online živě - live streamy zápasů zdarma

Jestliže se chystáte sledovat přímý přenos na TV Tipsport poprvé, je nutné se předtím zaregistrovat. Založení účtu však přinese kromě mnoha sportovních livestreamů také registrační bonus 500 Kč.

Připomeňte si Makhachevovu jedinou prohru v kariéře:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

1️⃣ Kde se koná turnaj UFC 302: Makhachev vs. Poirier?

UFC 302: Makhachev vs. Poirier se odehraje v Prudential Center v Newarku ve Spojených státech.

2️⃣ Kde sledovat turnaj UFC 302: Makhachev vs. Poirier?

Turnaj UFC 302 můžete sledovat skrze livestream sázkové kanceláře Tipsport. Více o možnostech sledování turnaje se dozvíte v článku.

3️⃣ Bojuje na turnaji UFC 302: Makhachev vs. Poirier nějaký Čech?

Na turnaji UFC 302: Makhachev vs. Poirier nezápasí žádný Čech.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Conor McGregor

Conor McGregor stále lidi táhne. White prozrazuje prodeje UFC 303. Těžit z toho bude i Martin Buday

Turnaj UFC 303 se dle očekávání prodává velmi dobře.🤑 McGregor stále lidi očividně táhne.💪 Na eventu roku se představí také Martin Buday.👇

Ondřej Novotný a Pavol Neruda

Ondřej Novotný vysvětluje situaci kolem Peňáze a Čepa. Je to obrovské zklamání, říká promotér

Věci kolem letního turnaje v Edenu se komplikují. Zraněným Kinclem to nekončí.🔥 Co přesně se pokazilo a proč se nedočkáme duelu Čepo vs....

Jon Jones

Jon Jones vysvětluje, proč si trvá na Miocicovi. Aspinall a jeho fanoušci žijí podle Bonese v bludu

Prozatímní šampion těžké váhy Tom Aspinall se vehementně hlásí o zápas s Jonem Jonesem.🫣🏆 Ten má ale plány jasné a prozradil, proč si na...