UFC 300 pomalu nabývá obřích rozměrů. Dana White láká na bitvu o titul BMF

Karta jubilejního třístého turnaje UFC se dle očekávání pomalu zaplňuje velkými bitvami. Teď byla oznámena další, a ne jen tak ledajaká, půjde v ní o titul BMF. S kým se utká jeho současný držitel Justin Gaethje?

Justin Gaethje Foto: Profimedia

Na UFC 300 o titul BMF

Ředitel UFC nadělil fanouškům další zajímavou bitvu, která se odehraje v rámci třístého jubilejního turnaje organizace, který proběhne v dubnu. Na kartu přibyl titulový souboj, ačkoli nepůjde o tradiční pás, ale o titul BMF. Vsaďte si na bojové sporty a sledujte turnaje UFC zdarma.

Vsaď si na MMA - aktuální kurzy ZDE

Jeho držitelem je v současné době Justin Gaethje, který ho získal v souboji s Dustinem Poirierem, když ho ve druhém kole ukončil head kickem. Teď má Gaethje za úkol pás „nejdrsnějšího parchanta“ organizace obhájit v souboji s někdejším šampionem pérové váhy Maxem Hollowayem.

Co je BMF titul?

Pás, který byl představen na UFC 244 v New Yorku, je titulem pro „nejdrsnějšího parchanta“ organizace. Na rozdíl od běžných šampionátů se jedná o symbolický titul, jehož držitel se oficiálně stává nejtvrdším zápasníkem UFC.

Dana White pás vytvořil po vášnivém projevu Natea Diaze na UFC 241, kde vyzval Jorgeho Masvidala. Výzva k souboji, který měl určit „nejdrsnějšího parchanta“ v UFC, přerostla ve střet o titul.

Zhang Weili vs. Yan Xiaonan, Miller vs. Green

Turnaj už má ale i svou bitvu o regulérní titul. O pás slámové váhy se poperou Zhang Weili a Yan Xiaonan. Účastnit se jubilejního turnaje je sen každého zápasníka a ten se splnil i Jimimu Millerovi a Bobbymi Greenovi. Ti svedou souboj v lehké váze.

Je se tedy rozhodně už teď na co těšit, české fanoušky ale samozřejmě nejvíce láká zápas Jiřího Procházky, kterého po prohře s Pereirou prověří v kleci srbský bojovník Alexandar Rakič.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Jiří Procházka

Jiří Procházka: S Rakićem budu lepší ve všech směrech. Preciznější, rychlejší, silnější

Jiří Procházka se připravuje na nadcházející zápas s Alexandarem Rakićem.👊 Změny chce BJP nastolit už v přípravě. Cílem je neopakovat...

Alexandar Rakić

Rakič: Má atraktivní styl, ale vidím i spoustu děr. Srb zhodnotil Procházkovy plusy i minusy

Chtěl uzavřít kapitolu s Blachowiczem, nakonec se mu dostalo jiného soupeře.🤝 Procházku prý považuje za lepší volbu, pár chyb ale na jeho...

Magomed Ankalaev porazil Johnnyho Walkera

VIDEO: Ankalaev tvrdě ukončil Walkera a je žhavým kandidátem na titulovou bitvu

Odveta mezi Magomedem Ankalaevem a Johnny Walkerem tentokrát přinesla jednoznačný výsledek. Video a podrobnosti najdete v článku.