UFC 287: Pereira vs. Adesanya 2 kurzy, karta a livestream

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

UFC se po 18 letech vrací do Miami. Hlavním tahákem je titulová odveta ve střední váze mezi Alexem Pereirou a Israelem Adesanyou. Do klece míří i bouřlivák Jorge Masvidal, nebo neporažený mexický prospekt Raul Rojas. Sázkovou analýzu a tip vám přinášíme uvnitř článku.

ANALÝZA A TIPZÁPASYLIVESTREAM

Adesanya se na turnaji UFC 287 opět utká s Pereirou Foto: Profimedia

Hodnocení turnaje UFC 287: 9,3/10

  • Datum a místo: 8. dubna (9. dubna od 0:05 SEČ), Miami, Florida, USA
  • Kurzová nabídka: Na všechny zápasy si můžete vsadit u Sázkových kanceláří

AKTUALIZOVÁNO: Israel Adesanya knockoutoval Alexe Pereiru

Israel Adesanya si v neděli ráno našeho času vzal ztracený titul do své moci. Souboj s Alexem Poatanem Pereirou se opět odehrával výhradně v postoji. Minutu a půl před koncem druhého kola zatlačil Pereira Adesanyu do defenzivy k pletivu, jenže ten se nadechl k parádní kombinaci úderů a trefil soupeře přesně na bradu. Brazilec šel bezvládně k zemi a Adesanya tímto výkonem opět zavřel ústa všem svým kritikům, kteří tvrdili, že mu chybí KO úder.

UFC 287 Miami, Florida: Alex Pereira vs. Israel Adesanya datum, místo konání

Israel Adesanya se napočtvrté pokusí zdolat svou odvěkou nemesis. Brazilec Alex Pereira dokázal v kariéře populárního Izzyho už třikrát porazit a v neděli ráno okolo 5:00 našeho času má před sebou první obhajobu titulového pásu UFC. Najde vítězný recept na bývalého šampiona i tentokrát?

sipka Sledujte turnaj UFC 287 živě zdarma ZDE

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Další z kategorie velkých číslovaných UFC turnajů je tady. Liga mistrů MMA se tentokrát přesouvá na východní pobřeží, konkrétně do Miami na Floridě, kde Dana White nepořádal akci dlouhých 18 let. Teď to ale podle všeho bude stát za to!

UFC 287
📆 Kdy: Neděle 9. 4. od 0:05 SEČ
🎟️ Kde: Miami-Dade Arena
✏️ Karta: Program a výsledky
⏩ Livestream: Info zde

UFC event (287): Alex Pereira vs. Israel Adesanya 2 kurzy, analýza, sázky

Alex Pereira vybojoval titul UFC v rekordně krátkém čase, když mu na to od svého příchodu stačily pouhé 4 zápasy během jednoho kalendářního roku. Utkání s Israelem Adesanyou bylo jedno jedno z nejdramatičnějších za uplynulý rok. Poatan totiž o své výhře rozhodl až v 5. kole, kdy ukončil Izzyho tvrdou sekvencí úderů v postoji na pletivu.

Pereira porazil Adesanyu už třikrát. Hned dvakrát to bylo ještě za dob kickboxerské kariéry, na což navázal zmíněnou výhrou již pod hlavičkou UFC. Celkově se jedná o jednu z největších rivalit v novodobých dějinách bojových sportů. Tento příběh dostane o víkendu už čtvrté pokračování a celá bojová scéna je na nohou.

Alex Pereira je na střední váhu neuvěřitelně silově vybavený zápasník. Jeho KO údery nahání hrůzu celé divizi. Svěřenec Glovera Teixeiry se na tuto odvetu připravoval v Thajsku a oproti soupeři je v daleko lepší výchozí pozici.

BILANCE
ALEX PEREIRA (7-1) ISRAEL ADESANYA (23-2)
35 let 33 let
193 cm 193 cm

Israel Adesanya v posledním duelu vůbec poprvé ochutnal porážku ve střední váze UFC. Jeden z nejdéle vládnoucích šampionů posledních let měl přitom zápas ve svých rukou. V posledním kole se ale dostal do velké defenzivy, ze které nedokázal včas najít cestu ven. Teď bychom se měli dočkat nové verze Izzyho.

Adesanya je nesmírně talentovaným bojovníkem, jehož největší doménou je jeho komplexnost, zápasová chytrost a pravděpodobně nejlepší kardio napříč celou organizací. Teď však musí ukázat světovou kvalitu i co se týče mentální odolnosti, právě psychika by tento boj dvou vyrovnaných borců mohla rozhodnout.

Před kamerami působí Adesanya velmi soustředěně a sebevědomě. Je to navíc on, kdo dokáže své soupeře během jednotlivých kol skvěle nabodovat. Tipujeme, že odveta se ponese v jeho režii a oplatí Pereirovi poslední porážku.

TIP: Adesanya vyhraje, v kurzu 1,75 sipka Vsadit a sledovat u Fortuny ZDE

Israel Adesanya je v odvetě mírným favoritem

UFC 287 fight card: zápasy, program a online výsledky

Do akce jde na turnaji UFC 287 známý provokatér a majitel nejrychlejšího KO v dějinách organizace, Jorge Masvidal. Tentokrát ho prověří Brazilec Gilbert Burns. Na kompletní kartu UFC 287 a výsledky všech utkání se podívejte v tabulce níže.

UFC 287: Program a výsledky
Hlavní karta
Middleweight 5x5 title fight Alex Pereira vs. Israel Adesanya (KO)
Welterweight Gilbert Burns vs. Jorge Masvidal (body)
Bantamweight Rob Font (TKO) vs. Adrian Yanez
Welterweight
Kevin Holland (KO) vs. Santiago Ponzinibbio
Bantamweight
Raul Rosas Jr. vs. Christian Rodriguez (body)
Prelims
Middleweight
Kelvin Gastelum (body) vs. Chris Curtis
Strawweight Michelle Watterson-Gomez vs. Luana Pinheiro (body)
Middleweight
Gerald Meerschaert vs. Joseph Pyfer (TKO)
Strawweight
Cynthia Calvillo vs. Lupita Godinez (body)
Lightweight Trey Ogden vs. Ignacio Bahamondes (body)
Featherweight Steve Garcia (KO) vs. Shayilan Nuerdanbieke
Strawweight
Sam Hughes (body) vs. Jaqueline Amorim

Kde sledovat UFC 287: Pereira vs. Adesanya živě? Online livestream

Hvězdně obsazený galavečer UFC 287 můžete sledovat na Fortuna TV ZDE. Na tomto místě najdete v sekci live všechny livestreamy zápasů. Během sledování jednotlivých duelů máte k dispozici i live sázky a můžete včas zareagovat na vývoj dění v kleci. Nově registrovaní sázkaři si u Fortuny přijdou na parádní vstupní bonus za dokončení online registrace na pár kliknutí.

Pro stávající sázkaře platí pro spuštění streamů podmínka mít vsazený tiket za alespoň 30 Kč v posledních 7 dnech. Celý turnaj UFC 287 nabídne také placená sportovní stanice Premier Sport a možností je i nákup oficiálního PPV UFC Fight Pass. Na tradiční doprovodný Countdown se podívejte zde.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

1️⃣ Kdy a kde se koná UFC 287?

Turnaj UFC 287 se uskuteční již v noci ze soboty na neděli našeho času v Miami na Floridě. Sázkovou analýzu hlavního zápasu Pereira vs. Adesanya 2 najdete tady

2️⃣ Kde turnaj UFC 287 sledovat živě dnes online?

UFC 287 lze sledovat v livestreamu online hned několika způsoby. Nejlepší variantou je založit si účet u Fortuny a sledovat zde všechny zápasy živě. Pro nově registrované sázkaře je navíc připraven parádní bonus. Více informací se dočtete v článku.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Paddy Pimblett patří mezi největší hvězdy současné UFC

Organizace UFC - program, zápasníci, eventy a statistiky

UFC je nejlepší MMA organizace na světě. ✨ Podívejte se na kompletní informace, které naleznete podrobně rozepsané v článku.

David Dvořák má před sebou životní výzvu

Tak tohle je výzva! David Dvořák vyzve známého Američana

Chtěl ho, tak ho má mít. Český UFC zápasník David Dvořák měl v posledním období v hlavně jedno konkrétní jméno. A slavná organizace dává...

Khamzat Chimaev

Mezi Procházkou a Chimaevem to vře! Dojde na vzájemný zápas?

V posledních dnech se rozhořel spor bývalých sparing partnerů Jiřího Procházky a Khamzata Chimaeva. Podrobnosti se dočtete v článku.