UFC 286: Gaethje vs. Fiziev analýza, tip a livestream

Hlavní předzápas londýnského turnaje UFC 286 přinese bitvu dvou elitních postojářů. Rozjetý Rafael Fiziev si brousí zuby na bývalého prozatímního šampiona Justina Gaethjeho. Podívejte se na sázkovou analýzu a tip.

Justin Gaethje se do klece vrací téměř po roce Foto: Profimedia

UFC 286: Justin Gaethje vs. Rafael Fiziev datum, informace, kurzy

Před Justinem Gaethjem stojí velmi náročný úkol. Na turnaji UFC 286 v Londýně bude odrážet útoky Rafaela Fizieva, který šestkrát v řadě zvítězil a zavětřil titulovou šanci. Dočkáme se v souboji skvělých postojářů očekávaného knockoutu? Sledujte všechny zápasy UFC živě ZDE

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Justin Gaethje se už poměrně dlouhou dobu pohybuje na samé špici žebříčku lehké divize. Bývalý prozatímní šampion minulý rok zápasil pouze jednou a už v prvním kole nestačil na Charlese Oliveiru, který ho uškrtil RNC.

Vynikající wrestler a hlavně boxer je naprostou elitou lehké váhy, avšak v rozhodujících chvílích mu v poslední době nešla karta. Byl to právě on, kdo se jako poslední postavil v roce 2020 neporaženému Khabibovi. I v tomto případě ho ale soupeř dokázal utáhnout, což jasně poukazuje na největší Gaethjeho slabinu.

V postoji je ale famózní, což například předvedl v krvavé válce s Michaelem Chandlerem. Blízký přítel a tréninkový kolega Kamaru Usmana jde tentokrát na turnaji UFC 286 proti soupeři, který vyznává velmi podobný styl, což by 34letému Američanovi mělo sedět.

BILANCE
JUSTIN GAETHJE (23-4) RAFAEL FIZIEV (12-1)
180 cm 172 cm

Rafael Fiziev je jednou z vycházejících hvězd současné UFC. 30letý rodák z Kazachstánu v profi kariéře padl pouze jednou, hned při své premiéře mezi elitou. Od té doby ale poráží jednoho soupeře za druhým a v posledním zápase dokonce knockoutoval bývalého šampiona Rafaela Dos Anjose.

Fiziev má, podobně jako Gaethje, neuvěřitelně atraktivní bojový styl. Oba mají v rukou doslova granáty a mezi jejich silné stránky patří i široké spektrum kopů. Duel takto podobných stylů se dnes už vidí málokdy. Přílišná taktika by zde neměla hrát primární roli.

Naopak, pokud si to oba rozdají v pěstních výměnách, je tu solidní pravděpodobnost ukončení zápasu z jedné, čí druhé strany na KO/TKO. Naprostá většina zápasů obou borců končila v minulosti právě tímto způsobem.

TIP: Zápas skončí KO/TKO, v kurzu 1,55 sipka Vsadit a sledovat u Fortuny ZDE

tip Gaethje vs Fiziev

Kdy a jak sledovat Gaethje vs. Fiziev na turnaji UFC 286 živě online? Live stream

Hlavní předzápas celé karty přijde na řadu okolo 22:30 a sledovat ho lze v livestreamu na Fortuna TV. Přímý přenos UFC turnaje v Londýně odvysílá také placený kanál Premier Sport 1. Na tradičně skvěle zpracovanou video upoutávku se podívejte zde.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Lajoš Klein má před sebou šestý zápas ve slavné UFC

UFC 286: Jai Herbert vs. Ľudovít Klein kurzy, analýza a tip

Slovenský zápasník Ľudovít Klein ⭐ se opět představí na UFC galavečeru v Londýně. V sobotu bude čelit domácímu Jaiu Herbertovi. Analýzu a...

Sledujte UFC turnaj na Tipsport TV s bonusem za registraci

Jak sledovat UFC live streamy zdarma živě? Na Tipsport TV

Sledujte v roce 2024 ✅ všechny turnaje UFC v livestreamech zdarma. ❤️ Podívejte se na snadný návod a fanděte u MMA zápasů v přímém...

Leon Edwards knockoutoval Kamaru Usmana

Přehlídka KO 2. díl: TOP 10 knockoutů v UFC za rok 2022

V minulém roce bylo v UFC k vidění spoustu parádních ukončení⚡. Vybrat desítku těch nejlepších není jednoduché. Které KO se zapsaly do...