Týden s FightLive #15: První tiskovka CotS 8, Fighters for veterans, změna data Diaz vs. Masvidal

Máme za sebou druhý květnový týden a i tentokrát přibylo ve světě bojových sportů pár novinek. Podívejte se s námi na to nejdůležitější a nejzajímavější z uplynulých sedmi dnů.

Filip Grznár vs. Tomáš Križan Foto: Clash of the Stars

Úvodní tiskovka ke Clash of the Stars 8

Hned v první den uplynulého týdne jsme se dozvěděli, jak bude vypadat karta ostravského turnaje Clash of the Stars 8, který se chystá na 22. června. Na úvodní tiskovce se představily stálice organizace, ale i zcela nové tváře.

Zaregistruj se online a vsaď si u MerkurXtip

Největším překvapením byl zřejmě pro diváky někdejší zpěvák kdysi velmi populární skupiny Lunetic Martin Kocián. V rámci osmého turnaje také uvidíme již podruhé bývalého bojovníka OKTAGON MMA Václava „Babu Jagu“ Mikuláška, dále pak Karlose Bendu, Hanku Gelnarovou, v hlavním zápase o titul v 84 Filipa Grznára s Tomášem Križanem a mnoho dalších.

sipka Na kompletní kartu se podívejte zde: Známe zápasy Clash of the Stars 8: Do akce jde zpěvák z Luneticu, Baba Jaga nebo Snejks

Změna v duelu Diaz vs. Masvidal

Během uplynulého týdne zahraniční média informovala o změnách týkajících se očekávaného boxerského duelu Diaz vs. Masvidal. Zápasníci se rozhodli vzhledem k okolnostem změnit datum eventu (z 1. června na 6. července), čímž byli nuceni změnit i místo.

Důvodem byla termínová kolize s turnajem UFC 302 a dalším boxerským zápasem. Detaily se dozvíte zde: Pozor, změna! Odveta Diaz vs. Masvidal dostává nové datum a místo. Na vině je kolize nejen s UFC

Mikuláškova výzva pro Bendu

Během úvodní tiskové konference k turnaji Clash of the Stars 8 jsme se dozvěděli, že už podruhé v organizaci uvidíme i Václava Mikuláška. Toho prověří boxer Sandro Jandejsek, Baba Jaga už se ale dívá do budoucnosti a neváhá sem tam vyslat nějakou výzvu.

Minulý týden se do jeho hledáčku dostal oblíbenec organizace Karlos Benda, na kterém Mikulášek ve svém vzkazu na instagramu nenechal suchou nit. Baba Jaga prohlásil, že míval Bendu rád, teď se mu ale zdá arogantní, a proto by ho rád vytrestal v kleci.

sipka Podrobnosti se dozvíte zde: Vašek Mikulášek se opírá do Karlose Bendy. Co se mu na oblíbenci Clash of the Stars nelíbí?

Není to poprvé, co Mikulášek navrhuje společný souboj s Bendou, ten se ale do tohohle duelu nijak nehrne. Momentálně je důvodem prý to, že má Kotlárobijec na stole větší jména, než je Mikulášek. Koho tím má Karlos Benda na mysli, se ale zatím neví.

Nečekaná bitva v Edenu

OKTAGON MMA oznámila na svůj velkolepý turnaj v Edenu velmi překvapivý duel. Na kartu přibyl souboj Pokorný vs. Rock, který jsme měli vidět už minulý rok. Tehdy se však Rock nechal unést během staredownu po vážení a Pokornému nečekaným kopem pohmoždil žebra tak, že se musel zápas zrušit.

Pokorný poté prohlásil, že s Rockem už nechce nic mít a zdálo se, že tenhle duel neuvidíme. Opak je ale pravdou a zápas Rock vs. Pokorný se odehraje 8. června na letním turnaji v Edenu.

Fighters for veterans

V pondělí večer se odehrál charitativní turnaj Fighters for veterans, kde se představila celá řada osobností ze světa bojových sportů. Pro dobrou věc se tu ukázal David Dvořák, Dominik Humburger, Jaroslav Pokorný, Jan Široký a další bojovníci.

Event byl jedinečný svým účelemJedná se o charitativní galavečer na podporu válečných veteránů propojující svět profesionálních zápasníků s profesionálními vojáky i policisty.

Fighters for veterans se odlišuje hlavně tím, že není až tak důležité, kdo konkrétní duely vyhraje. Největšími vítězi budou ti, pro něž je turnaj pořádán. Lidé, kteří potřebují peníze z vojenského fondu, zněl oficiální popis turnaje.

Akce se odehrála v pražské UNYP areně a přímý přenos nabídla stanice ČT Sport. Bylo to vůbec poprvé, co Česká televize živě přenášela zápasy v kleci, i tím byl turnaj speciální.

Využij bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři MerkurXtip

Bonus 50 free spinů zdarma a 200 Kč

Online sázková kancelář MerkurXtip nabízí 50 free spinů za dokončení registrace a bonus 200 Kč k prvnímu vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u MerkurXtip

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Sydney Sweeney na Met Gala

Hvězda Euforie se chystá do ringu. Ztvární boxerskou star a členku Mezinárodní boxerské síně slávy

Herečka Sydney Sweenie se chystá spojit své jméno s bojovými sporty, byť jen před kamerou.🎥🥊 Možná vás ale překvapí, že pro ni nepůjde o...

Jon Jones

Jon Jones vysvětluje, proč si trvá na Miocicovi. Aspinall a jeho fanoušci žijí podle Bonese v bludu

Prozatímní šampion těžké váhy Tom Aspinall se vehementně hlásí o zápas s Jonem Jonesem.🫣🏆 Ten má ale plány jasné a prozradil, proč si na...

Sázejte na hokej u Betana

Vsaďte si na MS v hokeji 2024 s registračním bonusem bez vkladu u Betana

Hokejová mánie je po roce opět tady. ❤️ Zájem o mistrovství světa je letos umocněn domácím šampionátem, který se odehraje v Praze a...