Tak přece! Keita se porve o miliony v Tipsport Gamechangeru. Ostatním organizacím dal košem

Když OKTAGON vyhlásil novou řadu Tipsport Gamechanger, tentokrát v lehké váze, předpokládala se účast i někdejšího šampiona divize Losenea Keity. Ta ale vůbec nebyla jistá, až doteď. Černý panter váhal, ale nakonec se o miliony přece jen porve...

Losene Black Panther Keita Foto: OKTAGON MMA

Keita součástí nové milionové pyramidy

Jakmile se ohlásilo druhé kolo milionové pyramidy Tipsport Gamechanger, nikdo z oslovených zápasníků lehké váhy se nenechal k účasti dlouho přemlouvat, až na Losenea Keitu. Jak při jednom z rozhovorů prozradil, dlouho váhal, protože si dle vlastních slov nebyl jistý, zda je pro něj nabídka opravdu dostatečně finančně zajímavá. Vsaďte si na bojové sporty a získejte registrační bonus.

Vsaďte si na bojové sporty u Tipsportu s bonusem 500 Kč zdarma

S informacemi o Keitově účasti v projektu to bylo jako na houpačce, ale teď už je vše oficiální. Šampion pérové váhy nakonec uznal, že výhra je lákavá, podepsal smlouvu a už se nemůže dočkat, jak bude šplhat k vrcholu pyramidy.

Proč byl Losene Keita na vážkách, je zřejmé z příspěvku promotéra OKTAGONu Ondřeje Novotného, který potvrdil, že o Keitu je ve světě obrovský zájem. „Všichni jej chtěli, ale dostanou jej pouze fanoušci @OktagonOfficial,“ oznámil Novotný.

„Společně rosteme a ještě máme kam růst. Keita odmítl nabídky ostatních 4 velkých org. UFC, PFL, ONE a KSW a pro svoji současnost i budoucnost si vybral OKTAGON,“ sdílel pyšně promotér největší tuzemské organizace.

sipka Čtěte také: Tipsport: kurzy a live sázky na Oktagon a bojové sporty s bonusem

Již druhý Tipsport Gamechanger odstartuje 2. 3. v Ostravar Areně, kde si to v prvním kole soutěže rozdá šestnáctka zápasníků lehké váhy. Kromě Black Panthera se můžeme těšit také na Vlada Lengála, Ronalda Paradeisera a spoustu dalších.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Samuel Krištofič

Pirát promluvil o svém nastavení. Do zápasu s Vémolou šel s klidem, trable s hlavou ale dobře zná

Samuel Pirát Krištofič šokoval koncem roku celou O2 arenu, když knokautoval Karlose Vémolu.👊 Jakou roli v jeho úspěchu hrálo psychické...

Film Karlos

Film KARLOS (2024) – datum premiéry, trailer, režie, vstupenky, aktuální informace

Celovečerní film Karlos 🎬 nabídne divákům unikátní záběry, které dosud nikdo nikdy neviděl. Kde se vzal Karlos Vémola a jak se postupně...

Matúš Juráček

Způsob jeho odchodu nám nevoní. Novotný vysvětlil, proč Juráček nedostane výjimku na Eden

Matúš Juráček se rozhodl pro přestup do KSW, čímž se připravil o jedinečnou možnost zabojovat na srdcovém Edenu.⚽💪Od OKTAGONu výjimku...