Stricklandovo řádění má dohru! Obhájce TikTokerů Jake Paul si chce šikanátora podat. Co na to UFC?

Jake Paul chtěl bránit čest všech TikTokerů a profackovat UFC bojovníka Seana Stricklanda, který si jednoho z nich nedávno podal. Organizace ale tuhle odplatu alespoň prozatím zatrhla. To nicméně nebrání Stricklandovi a Paulovi, aby se do sebe i nadále strefovali na sociálních sítích.

Sean Strickland Foto: Profimedia

Zápas za milion dolarů

Sean Strickland si během sparringů podal nezkušeného TikTokera Sneaka, kterému ihned přispěchal na pomoc Jake Paul. Ten tak svou reakcí rozhořel nový spor, který by jednoho dne teoreticky mohl vyvrcholit v ringu.

„Shawne Stricklande, jsi trapný, že se snažíš zastavit Sneaka. Nebyl jsi ani schopný poslat k zemi někoho bez zkušeností, a to jsi jel na sto procent,“ nechal se Jake Paul slyšet na sociálních sítích.

„Jsi příšerný boxer, který si vybírá jen nezkušené lidi... Přiletím za tebou a můžeme si to rozdat před kamerou... když vyhraješ, dám ti milion dolarů (polovinu tvého čistého jmění). (...) Odpověz mi do zpráv. Ale stejně jako Paddy (Pimblett) si asi najdeš záminku, proč do toho nejít,“ provokoval Paul.

Jake Paul Stricklanda nazval šikanátorem a prohlásil, že šikanu nenávidí. Kdysi prý byl sám šikanován a připustil, že i on v začátcích své influencerské kariéry šikanoval lidi, teď se ale aktivně snaží proti šikaně bojovat.

Stricklandova reakce na sebe nenechala dlouho čekat a někdejší šampion střední váhy věděl přesně, kam udeřit. „Jsi profesionální troll, který bojuje s MMA bojovníky v důchodu. Ale nejhorší je, že jsi rakovina,“ nešetřil Strickland Paula.

„Inspiruješ lidi k tomu, aby z nich nic nebylo, aby nic nedokázali. Inspiruješ je, aby se stali trolly, protože tobě to přineslo úspěch. Jakeu Paule, možná jsi bohatý, ale nejsi chlap, jsi akorát vedlejší produkt upadající společnosti,“ dodal.

sipka Podívejte se, jak dal Strickland Sneakovi zabrat ZDE.

UFC všemu učinilo přítrž

Bývalý šampion střední váhy pak navrhl, aby si to spolu rozdali naopak někde mimo kamery a sociální sítě, ideálně na poušti. I kdyby se ale povedlo oběma bijcům dohodnout na podmínkách, vidle jim do toho už preventivně hodilo UFC.

Podle Stricklandova vyjádření na sociální síti X to byl konkrétně obchodní ředitel Hunter Campbell, který v tomto duelu údajně nevidí komerční potenciál. Strickland se ve videu rozpovídal o tom, že fanoušci Jakea Paula jsou především děti, které ale nekupují PPV. „Hunter mi vysvětlil, že se Paul neprodává,“ pronesl Strickland.

Alespoň prozatím se tedy zdá, že jedinou platformou pro souboj těchto dvou kohoutů na smetišti budou pouze sociální sítě. Kvůli prodejům to ale asi nebude, jelikož zápasy Jakea Paula jsou celosvětově extrémně sledované. Uvidíme tedy, zda to nakonec UFC ještě nepřehodnotí.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Conor McGregor a Dana White

Dana White bere fanouškům veškeré naděje. Řekl, kdy nejdříve uvidíme duel McGregor vs. Chandler

O termínu McGregorova návratu se spekuluje už pěknou řádku měsíců, poslední slovo má ale vždycky UFC.⭐ Dana White teď zatnul veškerým...

Mach Muradov

Muradov skládá hold UFC, které podalo pomocnou ruku. Za Machem přišel prý sám Dana White

Zápas Macha Muradova skončil po jedenácti vteřinách a doslova vypíchnutým okem.👀 Šlo o tak ojedinělé zranění, že pomoc nabídl samotný Dana...

Šampionský pás UFC

Kdo bude na konci roku držet titul UFC? Vsaďte si u Betana na šampiony jednotlivých divizí

Betano zařadilo do své kurzové nabídky poměrně netradiční sázkovou příležitost. Dokážete odhadnout, kdo bude v UFC držet titul na konci...