Sen o UFC se rozplynul. Peňáz překvapivě nestačil na Dumase

Matěj Peňáz smlouvu v nejlepší světové organizaci nevybojoval. Jeho snahu utnul už po necelé minutě zápasu Američan Sedriques Dumas. Tady jsou podrobnosti.

Matěj Peňáz neúspěšně bojoval o UFC smlouvu Foto: Profimedia

Peňáz UFC kontrakt nezískal, Dumas ho uškrtil v postoji už v 1. kole

Jedna chyba a bylo hotovo. Matěj Peňáz nebude na tento zápas vzpomínat v dobrém. V noci z úterý na středu se utkal s americkým zápasníkem Sedriquesem Dumasem o smlouvu v UFC. A bohužel úspěšný nebyl. Forma, sebevědomí, i bojový účes. Všechno bylo připraveno skvěle. MMA ovšem zase jednou ukázala svou krutou tvář.

sipka Sázejte na UFC s bonusem za online registraci ZDE

Utkání Peňáz vs. Dumas přineslo velmi překvapivý výsledek s hořkým koncem pro celé Česko. Dumas ukončil Peňáze už po necelé minutě boje na škrcení (gilotina) v postoji. Konkrétně mu na to stačilo 47 vteřin.

Hned v úvodních vteřinách zápasu dokázal 27letý rodák z floridské Pensacoly Matěje Peňáze dostat na zem. Ten sice pohotově zareagoval a ihned vstal, jenže při pohybu zpět na nohy zamkl Dumas gilotinu kolem Matějova krku a to se nakonec ukázalo být zásadním rozhodujícím momentem utkání. Po pár vteřinách totiž „Money“ odklepal a překvapení v jeho obličeji dokonale ilustrovalo, že ani on sám nevěřil, co že se to v daný moment vlastně stalo. A hlavně jak.

Čekalo se tvrdé KO, přišla však nečekaná submise. Peňáz i Dumas vstupovali do zápasu se stejnou bilancí 6-0, daleko větší šance se ale obecně dávaly právě Peňázovi. Je to ale Sedriques Dumas, kdo za svůj výkon a brzké ukončení soupeře obdržel přímo od Dany Whitea smlouvu. Dveře do slavné UFC tak prozatím zůstali pro českého fightera zavřené.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Matěj Peňáz je jedním z největších českých MMA talentů

Matěj Peňáz - životopis a zápasy bojovníka MMA, statistiky

Matěj "MONEY" Peňáz🤑 je český zápasník, který se postupně z postojových disciplín natrvalo usadil v MMA. 🧨 V 25 letech má to nejlepší...

Jiří Procházka  v souboji s Gloverem Teixeirou

Kalendář MMA akcí (turnajů) v Česku a ve světě

Podívejte se na kompletní program galavečerů MMA v Česku i ve světě. ❤️ V článku naleznete přehledný seznam nejdůležitějších turnajů pro...