Podepsáno! Tereza Bledá zabojuje o smlouvu s UFC. S kým se utká?

České MMA bude mít v boji o UFC kontrakt další želízko v ohni. Šampionka organizace Oktagon, Tereza Bledá, se představí v Dana White’s Contender Series proti neporažené brazilské soupeřce.

Tereza Bledá se představí v Contenderu Foto: OKTAGON MMA

Tereza Bledá DWCS: Češka míří do Contenderu, kde se utká o UFC smlouvu

To, o čem se delší dobu mluvilo, je konečně oficiální. Česká zápasnice Tereza Bledá podepsala smlouvu a začátkem září se představí v Dana White’s Contender Series. Případné vítězství a atraktivní výkon ji může vynést UFC smlouvu minimálně na 4 zápasy, čímž by se stala po Lucii Pudilové teprve druhou Češkou, která se do ligy mistrů MMA dostala.

Před pár dny jsme vás informovali o tom, že podle zákulisních informací má Tereza Bledá namířeno do Dana White’s Contender Series a tyto informace se potvrdily. Tereza o svůj velký sen v podobě UFC smlouvy zabojuje 6. září 2022 proti brazilské bojovnici Nayře Arnault Maie Correie.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Zápas šampionky muší váhy Oktagonu přijde na řadu týden poté, co o angažmá mezi elitou bude usilovat jiný český zástupce, Matěj Peňáz. I to jednoznačně potvrzuje, že české MMA je dlouhodobě na vzestupu.

Jestli ovšem z této zprávy není někdo dvakrát nadšený, pak je to promotér organizace Oktagon Ondřej Novotný. Ten se nedávno ve svém podcastu MMA letem světem vyjádřil ve smyslu, že tento bezpochyby velký úspěch českým bojovníkům přeje, zároveň to ale poškozuje ostatní organizace, které vynaložily velké úsilí a finanční prostředky na to, aby daného fightera vypromovali, a že je potřeba s tím něco dělat. I on ale bude Tereze nakonec určitě držet palce.

V rámci česko-slovenského rybníčku se jako poslední do UFC před DWCS dostal slovenský obr Martin Buday, který už si stihl připsat i úspěšnou premiéru. Tereza má ty nejlepší předpoklady uspět, jelikož její talent a profesionalita dosahuje i v jejím nízkém věku světových rozměrů.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Tereza Bledá pravděpodobně bude bojovat v Contenderu o UFC smlouvu

Další UFC kontrakt na dohled? Neporažená Češka je blízko

V samém závěru roku 2021 jsme poznali vůbec první ženskou šampionku organizace Oktagon MMA. Teď to však vypadá, že před Terezou Bledou...

Matěj Peňáz je jedním z největších českých MMA talentů

Matěj Peňáz - životopis a zápasy bojovníka MMA, statistiky

Matěj "MONEY" Peňáz🤑 je český zápasník, který se postupně z postojových disciplín natrvalo usadil v MMA. 🧨 V 25 letech má to nejlepší...

Paddy Pimblett patří mezi největší hvězdy současné UFC

Organizace UFC - program, zápasníci, eventy a statistiky

UFC je nejlepší MMA organizace na světě. ✨ Podívejte se na kompletní informace, které naleznete podrobně rozepsané v článku.