Nečekaný pád hvězdy. Strickland rozebral Adesanyu a je novým králem střední váhy UFC

Turnaj UFC 293 v Sydney přinesl obrovské překvapení. Sean Strickland naprosto dominantním výkonem přejel Israela Adesanyu a připnul šampionský pás. Podrobnosti se dočtete v článku.

Sean Strickland je novým šampionem UFC Foto: Profimedia

Sean Strickland se postaral o velký šok a je novým UFC šampionem

Americký tarzan Sean Strickland se postaral a prvotřídní senzaci. Svým nečitelným postojářským stylem dokonale zaskočil hvězdného Israela Adesanyu a v 5kolovém zápase zvítězil jednomyslně na body.

Ráz utkání dal už závěr prvního kola, když byl Strickland možná jeden úder od ukončení Adesanyi. Poté, co Američan trefil přesný pravý hák na bradu, ocitl se Izzy v obrovských problémech a už už to vypadalo, že rozhodčí mezi oba borce skočí.

Adesanya se ale z nejhoršího dostal a pokračoval v zápase. Na neortodoxní Stricklandův styl se mu ale nedařilo najít účinný recept. Podceňovaný knockauter tak, jako v předchozích zápasech, skvěle pracoval přední rukou a doslova lovil Adesanyu po celé kleci.

Izzy se sice snažil mixovat kopy a údery, Strickland ale všechno viděl a během zápasu nebyl ani jednou v problémech. Naopak na obličeji Adesanyi byla znát poměrně velká damage. Bodoví rozhodčí se nakonec shodli na jednomyslném vítězství 32letého amerického zápasníka.

Strickland je teprve třetím bijcem, který dokázal Adesanyu v UFC porazit. Před ním se to podařilo pouze Blachowiczovi v rámci střední váhy a Alexi Pereirovi. MMA nám tak zase jednou ukázalo svou krásu, neboť Sean Strickland byl před zápasem obrovským kurzovým outsiderem. Po bitvě u něj mohl ale naplno propuknout gejzír radosti.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Israel Adesanya má před sebou náročnou obhajobu

UFC 293: Adesanya vs. Strickland – datum, program, sázkový tip a online livestream

UFC 293 v australském Sydney ☀️ svede proti sobě šampiona Israela Adesanyu a svérázného amerického ranaře Seana Stricklanda. Kompletní...

Paddy Pimblett patří mezi největší hvězdy současné UFC

Organizace UFC - program, zápasníci, eventy a statistiky

UFC je nejlepší MMA organizace na světě. ✨ Podívejte se na kompletní informace, které naleznete podrobně rozepsané v článku.

Sledujte UFC turnaj na Tipsport TV s bonusem za registraci

Jak sledovat UFC live streamy zdarma živě? Na Tipsport TV

Sledujte v roce 2024 ✅ všechny turnaje UFC v livestreamech zdarma. ❤️ Podívejte se na snadný návod a fanděte u MMA zápasů v přímém...