Kdy a kde sledovat dnes FIGHTERS FOR VETERANS živě v přímém přenosu + program, aktuální info

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Dnes večer se koná charitativní turnaj s názvem Fighters for Veterans, na kterém se představí celá řada známých tváří. Radu, kde a kdy sledovat zápasy živě najdete v tomto článku.

Zápasník David Dvořák Foto: Profimedia

CZ Fighters for veterans 2024 UNYP ARENA PRAHA již dnes. Kde sledovat přímý přenos?

Hned několik známých českých bojovníků se spojilo pro dobrou věc. Dominik Humburger, David Dvořák, Jan Široký, Jaroslav Pokorný a další budou dnes zápasit v pražské UNYP ARENĚ v rámci galavečeru bojových sportů Fighters for veterans. Výtěžek následně poputuje na podporu Vojenského fondu solidarity.

Jedním z hlavních partnerů turnaje Fighters for veterans 2024 je sázková kancelář Tipsport, kde si za registraci a ověření účtu můžete vyzvednout bonus 500 Kč.

Bonus Tipsport

Do akce jde celá řada známých tváří nejen organizace Oktagon MMA. V netradiční roli uvidíme i někdejšího zápasníka, a v posledních letech jednoho z předních MMA rozhodčích, Václava Přibyla. Ten je mimo jiné stále také členem ochranky prezidenta Petra Pavla.

"Jedná se o charitativní galavečer na podporu válečných veteránů propojující svět profesionálních zápasníků s profesionálními vojáky i policisty. Fighters for veterans se odlišuje hlavně tím, že není až tak důležité, kdo konkrétní duely vyhraje Největšími vítězi budou ti, pro něž je turnaj pořádán. Lidé, kteří potřebují peníze z vojenského fondu"

Akce je v tuto chvíli již vyprodaná, avšak zápasy Fighters for veterans živě je možné sledovat dnes od 21:00 na kanále ČT Sport. Pro českou sportovní televizní stanici jde o historický milník, neboť vůbec poprvé bude přenášet zápasy v kleci v přímém přenosu.

David Dvořák, Dominik Humburger, Josef Štummer, Jan Široký, Jaroslav Pokorný a další

UFC zápasník David Dvořák je jedním z hlavních pořadatelů akce. Kromě něj uvidíme na kartě i další profesionální zápasníky, kteří se hrdě hlásí k bezpečnostním složkám České republiky. Dohromady je na programu 8 zápasů v MMA, boxu i MMA UDG.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Jiří Procházka  v souboji s Gloverem Teixeirou

Kalendář MMA akcí (turnajů) v Česku a ve světě

Podívejte se na kompletní program galavečerů MMA v Česku i ve světě. ❤️ V článku naleznete přehledný seznam nejdůležitějších turnajů pro...

Česko-slovenská rivalita Vémola vs Végh dostane pokračování

Aktuální kurzy odveta století Vémola vs. Végh 2: Vsaďte si u Tipsportu s bonusem za registraci

Je to zápas, který zajímá každého fanouška bojových sportů i širší veřejnost.💎 U sázkové kanceláře Tipsport si můžete vsadit na odvetu Végh...

Losene Keita se na výhru pořádně nadřel

Keita ve Frankfurtu přežil klinickou smrt, Langer předvedl comeback z říše snů. Brož padl

Na turnaji Oktagon 57 ve Frankfurtu se děly velké věci. Černý panter Losene Keita byl v zápase s Agy Sardarim v největším problémech své...