Jake Paul: Diaz se odmlčel, ale neodepisuju to. Dřív nebo později bude potřebovat prachy

Poté, co nad Diazem jednomyslně zvítězil, se chvíli mluvilo o společném MMA zápase. Jake Paul prozradil, jak vypadalo jejich jednání a proč se podle něj Nate odmlčel.

Jake Paul Foto: Profimedia

Paul vs. Diaz v MMA? Zatím ne, ale nikdy neříkej nikdy

Jakea Paula čeká 15. prosince v Caribe Royale Resort v Orlandu na Floridě osmikolový souboj s profesionálním boxerem Andre Augustem, což naznačuje, že MMA zápas s Natem Diazem, o kterém se svého času hodně mluvilo a o němž dvojice prý i skutečně jednala, není na pořadu dne.

Jake Paul by o tento duel skutečně stál, ale míč je prý teď na Diazově straně hřiště, a to už pěkně dlouho. „Myslím, že v určitém okamžiku byl ze strany jeho týmu opravdový zájem, aby se to uskutečnilo, ale pak nastalo hrobové ticho,“ vysvětlil Jake Paul v pořadu The MMA Hour.

A co za Diazovým mlčením stojí? Zdá se, že Nateovi se nezamlouvá, že by se zápas uskutečnil pod záštitou PFL, se kterou od nedávna Paul spolupracuje, a promo fotografie ve vybavení organizace naznačují, že se chystá svůj MMA debut uskutečnit právě tam.

„Řekl mi: ‚Udělejme to pod Real Fight [Inc],‘“ prozradil Paul („Real Fight Inc.“ je název Diazovy promo agentury, která sloužila jako spolupromotér boxerského zápasu s Paulem. Další akci ale od té doby společnost neuspořádala; pozn. red.).

„To je ale nereálné. Naučili jsme je, jak podnikat, naučili jsme je, jak provozovat svou činnost, a nechali jsme je, aby si na podlahu dali svá loga. Mají nulové promo, nemají žádnou infrastrukturu, nemají finanční prostředky, aby mohli uspořádat nějakou akci,“ vysvětlil Paul.

„Za tímhle návrhem je ve skutečnosti to, že nechce bojovat v PFL. Ale víte co? Myslím, že nakonec bude potřebovat nebo chtít peníze. Takže to neodepisuju. Jak jsem řekl, my jsme plně připraveni to zrealizovat, ale on se prostě odmlčel.“

Jakmile Nate Diaz zavelí, Paul je očividně s to jít do boje, k tomu koneckonců podle jeho slov směřují i materiály, které vytvořili společně s PFL. „Ty fotky a videa máme pro případ, že by se odnikud vynořil soupeř a my chtěli rychle uskutečnit MMA zápas,“ doplnil Paul.

➤ Čtěte také: Šampion Patrik Kincl reaguje na sloučení organizací PFL a Bellator. Co to fanouškům přinese?

„Myslím, že to je na mém přechodu do MMA to nejdůležitější – soupeř musí dávat smysl. Musí to být velké jméno, ale zároveň to musí být zápas, kde jsou šance vyrovnané.

Nate Diaz je pro to ideální, protože já z celého srdce, z hloubi duše vím, že ho můžu porazit, ale také vím, že to bude výzva a musel bych na tom opravdu, ale opravdu zamakat. A právě to mě baví, chodit do zápasů s tím, že šance jsou pade na pade,“ dodal Paul.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Khamzat Chimaev

Neporažený provokatér hodlá kosit polotěžkou divizi. Na první taneček ho vyzval Procházka

Na odvetu s Pereirou si bude muset počkat, to však neznamená, že bude Procházka sedět v koutě. Do rány mu přišel neporažený Čečenec.💪💥

Jaroslav Pokorný

Jaroslav Pokorný: Shemova máma nás proklela. S Rockem jsem definitivně skončil

Jaroslav Pokorný zažil už za svou MMA kariéru leccos, nejhorší zážitky si ale přivezl před nedávnem z Manchesteru.💥 Popsal, co musel...

Patrik Kincl nabízí svůj názor

Šampion Patrik Kincl reaguje na sloučení organizací PFL a Bellator. Co to fanouškům přinese?

Organizace PFL v pondělí oficiálně oznámila nákup většinového podílů v organizaci Bellator MMA. Názory veřejnosti jsou různé. Podrobnosti...