Fortuna vypsala speciální sázky pro odvetu Usyk - Joshua 2

Jedna z nejsledovanějších sportovních událostí letošního roku je doslova za dveřmi. Sázková kancelář Fortuna připravila pro odvetu Oleksandra Usyka s Anthony Joshuou speciální sadu kurzových sázek. Tušíte, že přijde knockdown v zápase? Vsaďte si na něj!

Oleksandr Usyk jde do zápasu jako kurzový favorit Foto: Profimedia

Fortuna speciální sázky box Joshua vs. Usyk

Zápas Usyk vs. Joshua přitahuje pozornost nejen ortodoxních fanoušků boxu a široké veřejnosti, ale také sázkařů. Fortuna proto vypsala více než 20 speciálních kurzových variant, které jinak v běžné denní nabídce nenajdete. Dokážete odhadnout vývoj ostře sledované odvety a milujete vysoké kurzy? V tom případě vás speciální sázky budou zajímat! Zaregistrujte se u Fortuny ZDE a berte skvělý bonus na sázení

Joshua vs. Usyk kurzy a speciální sázkové příležitosti u Fortuny

Je to zápas, za kterým stojí silný příběh. Anthony Joshua v úvodním měření sil nečekaně padl a přišel o světové tituly. Neporažený ukrajinský šampion Oleksandr Usyk měl však začátkem roku plné ruce práce s aktivní obranou své země a na odvetu to zprvu nevypadalo.

Nakonec ale na druhý vzájemný zápas mezi Usykem a Joshuou přeci jen dojde a celý svět opakovanou bitvu netrpělivě vyhlíží. Joshua bude mít stejně jako v prvním utkání výraznou výškovou i váhovou převahu, včetně rozpětí paží. Tento, v boxu velmi důležitý fakt, však Oleksandr Usyk dokázal eliminovat neúnavným a rychlým pohybem po všech 12 vypsaných kol. Že by se na to nyní mělo něco měnit nelze předpokládat, a tak je to především „AJ“, kdo musí přijít s novou a lepší taktikou.

O tom, že má Brit v rukou dělovou ránu netřeba dlouze debatovat, jeho 22 ze 24 výher na KO hovoří za vše. Sázka na to, že se Usyk v jednom z vypsaných kol sesune k zemi, rozhodně dává smysl.

TIP: Joshua srazí Usyka k zemi ve 2., 4., 6., 8., nebo 10. kole, v kurzu 4,30 sipka Vsadit u Fortuny

Joshua má schopnosti na to, poslat Usyka k zemi

„Joshua přichází nyní do ringu bez ničeho a chce odejít se vším“, nechal se slyšet promotér Eddie Hearn, který šéfuje pořádající Matchroom Boxing. Na tiskových konferencích a rozhovorech působí Joshua hodně soustředěným dojmem, zatímco Usyk dokonce zpíval na počest své země.

Karty jsou rozdány jasně. Usyk jde do odvety jako kurzový favorit, který dosud nikdy v profi ringu neprohrál. Odepisovaný Joshua chce být první, kdo extravagantního bijce dokáže zastavit. Podaří se mu to?

sipka Návod na sledování zápasu USYK VS. JOSHUA 2 najdete ZDE

Podívejte se, jaké speciální sázky si Sázková kancelář Fortuna pro tento duel připravila. Široká nabídka speciálních příležitostí nabízí skutečně zajímavé varianty.

Speciální sázky Joshua - Usyk

Speciální sázky Joshua - Usyk 2

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Šampion těžké váhy WBC Tyson Fury

Box - historie, pravidla a váhové kategorie

Box 🥊 je jedním z nejpopulárnějších bojových sportů na světě. Má spoustu fanoušků a točí se v něm obrovské peníze 💰. V tomto článku se...

Sledujte UFC turnaj na Tipsport TV s bonusem za registraci

Jak sledovat UFC live streamy zdarma živě? Na Tipsport TV

Sledujte v roce 2024 ✅ všechny turnaje UFC v livestreamech zdarma. ❤️ Podívejte se na snadný návod a fanděte u MMA zápasů v přímém...