Bývalý šampion UFC skončil ve vězení kvůli dárku od fanouška

Na tenhle zápasový trip do Las Vegas nebude Israel Adesanya vzpomínat v dobrém. Potkala ho celá řada nepříjemností v čele se ztrátou šampiónského pásu UFC. Problémy měl ale i při odletu domů na Nový Zéland. O co šlo?

Israel Adesanya se ocitl v nečekaných problémech Foto: Profimedia

Adesanya skončil ve vězení. V zavazadle měl zakázaný předmět

Israelu Adesanyovi se v posledních dnech lepí smůla na paty. V neděli ráno našeho času na turnaji UFC 281 překvapivě přišel o titul střední váhy v souboji s neoblíbeným Alexem Pereirou. Zápas se při tom pro něj vyvíjel dobře. V pátém kole ale populárnímu Izzymu došel dech, čehož Brazilec využil a tvrdě ho ukončil TKO v postoji.

Sám Adesanya porážku těžce kousal, navíc se domníval, že rozhodčí zápas ukončil předčasně. Tuto myšlenku ale vyvrátil i jeho tým, a tak na dobrovolné tiskové konferenci už působil velmi vyrovnaným dojmem a celou situaci přijal.

Nepříjemné situace tím ale neskončily. V následujících dnech si Adesanya plnil mediální povinnosti. Objevil se například v živém vysílání uznávaného novináře Ariela Helwaniho, kde duel s Pereirou do detailu rozebral.

Při odletu z letiště JFK v New Yorku ovšem nastaly nečekané komplikace. Adesanya neprošel zavazadlovou kontrolou kvůli zakázanému předmětu uvnitř jeho kufru. Jak se později ukázalo, šlo o železný boxer, známý též jako „kovové klouby“, často používaný v pouličních bitkách. Tato zbraň je v USA na černé listině, a tak musel Israel Adesanya složitě vysvětlovat, jak k ní přišel.

Bojovník vypověděl, že boxer dostal jako dar od fanouška po prohraném zápase. Zároveň se předmětu okamžitě zbavil, spolupracoval s úřady a se zpožděním nakonec odcestoval domů na Nový Zéland. Případ byl v tuto chvíli odložen na neurčito. Jisté ale je, že ani tato situace Adesanyovi po těžké porážce určitě nepřidá.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Paddy Pimblett patří mezi největší hvězdy současné UFC

Organizace UFC - program, zápasníci, eventy a statistiky

UFC je nejlepší MMA organizace na světě. ✨ Podívejte se na kompletní informace, které naleznete podrobně rozepsané v článku.

Sledujte UFC turnaj na Tipsport TV s bonusem za registraci

Jak sledovat UFC live streamy zdarma živě? Na Tipsport TV

Sledujte v roce 2024 ✅ všechny turnaje UFC v livestreamech zdarma. ❤️ Podívejte se na snadný návod a fanděte u MMA zápasů v přímém...